Επιβάτες Αποκαλύπτουν: ΤΙ τους Πρόσφεραν Πραγματικά στο Μεγαλύτερο Αεροπορικό Ταξίδι του Αιώνα
Viralman.gr

Επιβάτες Αποκαλύπτουν: ΤΙ τους Πρόσφεραν Πραγματικά στο Μεγαλύτερο Αεροπορικό Ταξίδι του Αιώνα

Οι πρώτοι επιβάτες του εναρκτήριου ταξιδιού που διήρκεσε 17 ώρες και ξεκίνησε από το Perth της Αυστραλίας με προορισμό το Λονδίνο μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους αφού το ιστορικό Boeing 787-9 Dreamliner προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Heathrow.

To ταξίδι 17 ωρών και 20 λεπτών πραγματοποιήθηκε στο αεροπλάνο με όνομα Emily και ολοκληρώθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένη του άφιξη την Κυριακή αφού είχε ταξιδέψει 9,000 μίλια χωρίς στάση. 

Ο Wayne Kwong ήταν επιβάτης στην οικονομική θέση και ανέβασε φωτογραφίες στα social media για να περιγράψει το ταξίδι.

Ανέβασε φωτογραφίες από το μενού, τους χώρους του αεροπλάνου και τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Το αεροπλάνο έχει διπλάσια απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου από το Boeing 747, έχει πολύ χαμηλότερο θόρυβο, μεγαλύτερα παράθυρα, καλύτερη ποιότητα αέρα και τεχνολογία που μειώνει τις αναταράξεις. Η πτήση ήταν 24% πιο μακρυά από την προηγούμενη μακρύτερη διαδρομή του Ηνωμένου Βασιλείου. Το εναρκτήριο ταξίδι έγινε με περισσότερους από 200 επιβάτες και 16 μέλη πληρώματος.

Υπήρχε κυρίως γεύμα, πρωινό αρτοποιείο και ποικίλα μενού, καθώς και χώρος με δωρεάν σνακ για τους επιβάτες.

Τα γεύματα ήταν σχεδιασμένα να διατηρήσουν την ενυδάτωση, να βοηθήσουν στον ύπνο και να μειώσουν το jet lag, σύμφωνα με την εταιρία.

Αλλά πολλοί παραπονέθηκαν για την έλλειψη wifi στην πτήση. Άλλο ένα συχνό παράπονο ήταν πως δεν υπήρχε αρκετός χώρος για τα πόδια.Παρόλο που οι κριτικές ήταν γενικά καλές, κάποιοι ήταν σκεπτικοί για τις ώρες της πτήσης. Είπαν πως ήταν δύσκολο να περπατήσουν ή να νιώσουν την πλάτη τους μετά από τόσες ώρες κολλημένοι σε μία καρέκλα.

Επίσης, το ότι δεν υπήρχε στάση σήμαινε πως δεν υπήρχε και δυνατότητα για κάπνισμα.

Αφού περίμενε στο αεροδρόμιο Heathrow για 8 ώρες, το αεροπλάνο τελικά έφυγε πάλι για το Perth για άλλη μία πτήση 17 ωρών. 

Ο Mr Joyce είπε πως έγινε πολύ δουλειά για να βελτιωθεί η εμπειρία για τους πελάτες που αποφασίζουν να κάνουν αυτό το ταξίδι.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr