Έσταξαν δηλητήριο: To Twitter στόλισε... την «ξινή» Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του GNTM, τα ξεκαρδιστικά σχόλια.
Viralman.gr

Έσταξαν δηλητήριο: To Twitter στόλισε… την «ξινή» Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του GNTM, τα ξεκαρδιστικά σχόλια.

Μάλλον δεν τους έκανε καλή εντύπωση…

«Βίκυ αγάπη μου έλα πάρε με από δω». Σε αυτή τη φράση συνοψίζονται οι αντιδράσεις που προκάλεσε στο Twitter η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το μοντέλο που αποτέλεσε την επιλογή του Star για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, μπήκε πολύ δυναμικά σε αυτόν τον 4ο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και έκανε raise στα αγγλικά που πετούσε κατά καιρούς η Βίκυ Καγιά.

Για την ακρίβεια, στην εισαγωγική της σύσταση προς το κοινό, για κάθε 2 λέξεις που έλεγε, πέταγε και μια αγγλική, το οποίο δεν εξελήφθη και πολύ θετικά από το κοινό.

Στο Twitter ασχολούνται όλοι μαζί της και λιγότερο με τους άλλους κριτές ή τους διαγωνιζόμενους, με κάποιους να ζητάνε πίσω τη Βίκυ Καγιά και άλλους να της λένε «πήγαινε πίσω στο Λος Άντζελες», δηλαδή το μέρος όπου ζει τον περισσότερο καιρό.

Εξάλλου, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε στους κριτές, όταν ρωτήθηκε πως νιώθει, ότι «ε, χθες ήμουν στο Λος Άντζελες και σήμερα εδώ». Σαν να λέμε «χθες ήμουν στα σαλόνια και σήμερα στα αλώνια του GNTM 4, τι ντεκαντάνς Θεέ μου».

Kαι κάπως έτσι, το Twitter την περιέλαβε και το αποτέλεσμα ήταν απλά ξεκαρδιστικό…

Πηγή : dailymedia.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr