Εταιρεία μετατρέπει τις ζωγραφιές του παιδιού σου σε κόσμημα
Viralman.gr

Εταιρεία μετατρέπει τις ζωγραφιές του παιδιού σου σε κόσμημα

Ζωγραφιές παιδιών που μετατρέπονται σε κόσμημα

Πως θα σου φαινόταν αν οι ζωγραφιές των μικρών σου κοσμούσαν το λαιμό σου; Έτσι ώστε να μπορούσες να τις κρατήσεις για πάντα; Εγώ το βρήκα φανταστική ιδέα η οποία ανήκει στην εταιρεία Tasarim Takarim Studio. Πρόκειται για μια εταιρεία δύο ατόμων που εδρεύει στην Τουρκία και τα κοσμήματα τους ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο πια!

Αρκεί να τους στείλεις τη ζωγραφιά του μικρού σου, που θέλεις να σου κάνουν κόσμημα και εκείνοι αναλαμβάνουν. Η τέχνη τους εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει μεταξοτυπία, χαρακτική και λιθογραφία. Όμως η εκπληκτική ιδέα τους να κάνουν κοσμήματα τις ζωγραφιές μικρών παιδιών τους απογείωσε και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως!

Εγώ βρήκα μερικές από τις δημιουργίες τους, μαζί με την πρωτότυπη ζωγραφιά και σου τις παρουσιάζω!

Όπως βλέπεις, ακόμη και εκείνη η ζωγραφιά που δε θα σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να γίνει κόσμημα… έγινε! Τους αγάπησα!

Ωωωναι! Ακόμη και αυτή η κυρία με τα μακριά μαλλιά!

Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις μόλις μπαίνεις στο site τους είναι: “Μετατρέψτε τις ζωγραφιές των παιδιών σας σε μοναδικά και διαχρονικά κοσμήματα…” . Πραγματικά μοναδικά και διαχρονικά! Αφού είναι από τα χεράκια των μωρών σου!Μα δεν είναι τέλεια; : )

LizaΠληροφορίες εδώ

πηγη: omorfhzwh.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr