Εθισμένη Χρήστης απ' τα 13 Αποτοξινώνεται, Κάνει Γυμναστική και Διατροφή και Γίνεται Μοντέλο.
Viralman.gr

Εθισμένη Χρήστης απ’ τα 13 Αποτοξινώνεται, Κάνει Γυμναστική και Διατροφή και Γίνεται Μοντέλο.

Ναρκωτικά: Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά η μεθαμφεταμίνη (γνωστή και ως «meth») αρχικά την χρησιμοποιούσαν ως θεραπεία για θέματα όπως η κατάθλιψη, η ναρκοληψία, η παχυσαρκία και τον αλκοολισμό.

Ναρκωτικά: Γιατί δεν σταμάτησε η χρήση της ουσίας

Αυτό ίσχυε όμως το 1919, πριν ανακαλυφτεί το πόσο εθιστική είναι και πόσο καταστροφικά αποτελέσματα, μπορεί να έχει το φάρμακο αυτό για το ανθρώπινο σώμα.

Χρόνια αργότερα, το Κογκρέσο κατηγοριοποιεί τη μεθαδόνη ως ισχυρά εθιστικό ναρκωτικό, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Εκατοντάδες άνθρωποι ήταν ήδη εθισμένοι στο φάρμακο. Μέχρι το 2012, 1,2 εκατομμύρια Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν μεθαδόνη τακτικά και ο αριθμός αυτός συνέχισε να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια.

Ναρκωτικά: Οι συνέπειες της μεθαδόνης

Η γυναίκα αυτή είναι μια αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων. Μέχρι την ηλικία των 20, ήταν ήδη εθισμένη στο ναρκωτικό.

Στην εικόνα που μοιράστηκε, μπορείτε να δείτε όλα τα σημάδια του εθισμού από την μεθαδόνη: λεπτή σωματική διάπλαση λόγω της υπερβολικής απώλειας βάρους (ήταν 1.79 ψηλή και 49 κιλά), δερματικές πληγές στο πρόσωπο, ξηρό ραγισμένο δέρμα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Φυσικά, αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό του οργανισμού είναι επίσης τρομερό – η μεθαδόνη κάνει τα δόντια να σαπίζουν, καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία στον εγκέφαλο, καταστρέφει το ήπαρ, τους νεφρούς και τους πνεύμονες.

Η φρικτή πρώτη φωτογραφία απεικονίζει την νεαρή γυναίκα στα χειρότερα της, ευτυχώς όμως, δεν ήταν το τέλος γι ‘αυτήν. Η γυναίκα δημοσίευσε πρόσφατα τη φωτογραφία, συνοδευόμενη και από μια φωτογραφία από το πως είναι σήμερα, αφού νίκησε τον εθισμό.Ναρκωτικά: Πως γλίτωσε από την εξάρτηση

«Όταν ήμουν 22, μια μέρα ξύπνησα, κοίταξα στον καθρέφτη και σκέφτηκα πως αυτό δεν είναι αυτό που θα ήθελα να είμαι. Σταμάτησα την μεθαδόνη και δεν κοίταξα ποτέ πίσω.»

Η μεθαδόνη είναι σοβαρά εθιστική, ίσως ένα από τα πιο εθιστικά ναρκωτικά, αλλά η γυναίκα αυτή, ήταν αποφασισμένη να τερματίσει την κατάχρηση ουσιών.

Άρχισε την απεξάρτηση της παίρνοντας ένα σκύλο, κάποιον που θα μπορούσε να είναι πιστός στην πορεία της προς την ανάκαμψη. Οι δυο τους έγιναν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι και ταξίδευαν παντού.

Από τότε, δεν έχει πάρει ναρκωτικά για εννέα χρόνια και έχει και μια κόρη τριών ετών που είναι τα πάντα για την ίδια.«Τώρα είμαι έτοιμη να πάρω το πτυχίο μου ως λογίστρια. Θέλω απλώς να γνωρίζετε όποιος κι αν είστε και οτιδήποτε κι αν αντιμετωπίζετε, υπάρχει ελπίδα. Η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει προς τα πάνω, αν έχετε το θάρρος να σηκωθείτε και να προσπαθήσετε».

Εάν αυτή η ιστορία απεξάρτησης από τον εθισμό σας άγγιξε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους – Ποτέ δεν ξέρετε αν καταφέρει να αλλάξει τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία παιδιού: «Δεν θα ξανά δεις την κόρη σου ζωντανή» είχε πει ο πατέρας

Πλαστικός Χειρουργεί τη Γυναίκα από την Πρώτη Μέρα Γάμου. Το Σώμα της Σήμερα Δεν Περιγράφεται

Κακοποίηση γυναίκας: Την μαχαίρωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά ως τιμωρία

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr