Ευγενία Δημητροπούλου: Μετά τον Κούρκουλο βρήκε ξανά τον έρωτα! Ο νέος σύντροφός της [εικόνες]
Viralman.gr

Ευγενία Δημητροπούλου: Μετά τον Κούρκουλο βρήκε ξανά τον έρωτα! Ο νέος σύντροφός της [εικόνες]

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκης Κούρκουλος, όχι μόνο έδωσαν τέλος στον έρωτά τους αλλά έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός όμως είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τον είχε εντοπίσει με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Δημάκου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην πόλη.

Πλέον ο ηθοποιός έχει γυρίσει οριστικά σελίδα, όμως το ίδιο έχει κάνει και η πρώην σύντροφός του η οποία, σύμφωνα με τη Realnews δεν είναι πια μόνη αλλά μοιράζεται τη ζωή της με νέο σύντροφο.

Η ηθοποιός ανέκαθεν ήθελε να διατηρεί χαμηλό προφίλ απέναντι στα media και γι’ αυτό ποτέ δεν μίλησε για την προσωπική της ζωή, ούτε όταν ήταν σε σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο.

Ούτε τώρα λοιπόν ήθελε, προφανώς να αποκαλυφθεί η νέα σελίδα στη ζωή της, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως είναι και πάλι ευτυχισμένη.Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι και αυτός καλλιτέχνης, όχι όμως από τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός ευτυχεί πλάι στον Δημήτρη Ρουσσέτο, που φτιάχνει ξύλινα γλυπτά.Ο Άλκης Κούρκουλος είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα ήδη οι φωτογραφικοί φακοί τον έχουν απαθανατίσει με τη νέα του αγαπημένη.

πηγη: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr