13 Εξωπραγματικές Αλήθειες για τις Γυναίκες που θα σας Αφήσουν με το Στόμα Ανοιχτό. Η 5η "Ξενερώνει" τους Άντρες
Viralman.gr

13 Εξωπραγματικές Αλήθειες για τις Γυναίκες που θα σας Αφήσουν με το Στόμα Ανοιχτό. Η 5η «Ξενερώνει» τους Άντρες

13. Οι γυναίκες βλέπουν περισσότερα χρώματα.

Οι γυναίκες βλέπουν κατά μέσο όρο 20% περισσότερες διαφορές στα χρώματα και τα σχήματα.

12. Το γυναικείο σώμα έχει μικρότερη αντίσταση στο αλκοόλ.

Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην ηπατική νόσο και είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από κίρρωση του ήπατος. Είναι επίσης πιθανότερο να υποφέρουν από εγκεφαλική βλάβη λόγω του αλκοόλ.

11. Η ωριμότητα είναι ελκυστική.

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι μια γυναίκα είναι πιο ελκυστική όταν φαίνεται πιο γόνιμη. Οι άνδρες «διαβάζουν» επίσης τη μυρωδιά μιας γυναίκας και τον τόνο της φωνής τους.

10. Η μέση γυναίκα θα φάει 2 κιλά κραγιόν κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Αυτό μεταφράζεται σε 533,76 κραγιόν.

9. Μισούν το να παίρνουν ρίσκα.Το τμήμα του εγκεφάλου που ζυγίζει τις επιλογές κατά τη λήψη απόφασης, είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες απ’ ό, τι στους άνδρες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει, επειδή οι γυναίκες φροντίζουν περισσότερο.

8. Μπορούν να κάνουν τους άντρες τους χοντρούς.

Η φροντίδα τους οδηγεί σε υπερβολική σίτιση του συντρόφου τους (με την πρόθεση να έχουν έναν ισχυρό άντρα δίπλα τους). Υπάρχει επίσης η ασυνείδητη πρόθεση να γίνει λιγότερο ελκυστικός στα άλλα θηλυκά.

7. Το στιλ τους πάνω από την άνεσή τους

Η κοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πιέζουν τις γυναίκες να ντύνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό οδηγεί την πλειοψηφία των γυναικών να επιλέγουν την κομψή παρουσίαση, από την άνεση.

6. Έχουν έντονη όσφρηση

Η αυξημένη αίσθηση της όσφρησης βοήθησε τους προγόνους μας να επιβιώσουν και τις γυναίκες να επιλέγουν τα σωστά τρόφιμα για την οικογένεια.

5. Τα κύτταρα του εγκεφάλου είναι πιο πυκνά στο γυναικείο εγκέφαλο.

Κατά μέσο όρο, ο γυναικείος εγκέφαλος είναι κατά 9% μικρότερος από τον αντίστοιχο ανδρικό. Αλλά αυτό δεν έχει καμία επίδραση στις γνωστικές τους ικανότητες, αφού η μέτρηση των κυττάρων είναι η ίδια και είναι απλά διαταγμένοι πιο πυκνά.4. Είναι οι ηγέτες των εφευρέσεων.

Η Mary Anderson εφηύρε τον υαλοκαθαριστήρα το 1903. Επιπλέον, πολλές γυναίκες με την πάροδο των ετών έχουν κατοχυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

3. Τα τακούνια ήταν για τους άνδρες.

Τη δεκαετία του 1600, τα τακούνια μεταφέρθηκαν στη γυναικεία μόδα για να μιμηθούν τους άνδρες που φορούσαν τακούνια ως ένδειξη της αρρενωπότητας και του status τους.

2. Διαβάζουν πρόσωπα

Από την αρχή της ζωής τους, οι γυναίκες ήταν καλύτερες στο να διαβάζουν πρόσωπα, χειρονομίες και ήχους φωνής, που τις καθιστούν ανώτερους συνομιλητές και κοινωνικούς ηγέτες.

1. Ζουν πολλά χρόνια

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες μπορεί να ζήσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια παραπάνω από τους άντρες, σε όλο τον κόσμο. το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ουραγκοτάγκους και χιμπατζήδες.

Ακόμη και αν γνωρίζουμε όλα αυτά για τις κυρίες, υπάρχει ακόμη ένας τόνος μυστηρίων που πρέπει να ανακαλύψουμε.

Credit: brightside.me

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr