Γέννησε Μόνη στο Κελί της Ζητώντας Συνεχώς Bοήθεια. Οι Φύλακες Κοιτούσαν και Γελούσανε Μαζί της.
Viralman.gr

Γέννησε Μόνη στο Κελί της Ζητώντας Συνεχώς Bοήθεια. Οι Φύλακες Κοιτούσαν και Γελούσανε Μαζί της.

Γέννα στην φυλακή: Μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα, κρατούμενη στη φυλακή της περιφέρειας Broward της Φλώριδας, έμεινε μόνη της στο κελί της για αρκετές ώρες, ενώ είχε ξεκινήσει να γεννάει. Τελικά γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Γέννα στην φυλακή: Τι ακριβώς συνέβη

Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, ενώ οι φυλακές έχουν ανακριθεί για την συμπεριφορά που έδειξαν στη γυναίκα αυτή με όνομα Τάμυ Τζάκσον, 35 ετών. Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Τζάκσον συνελήφθη αυτό το έτος για κατοχή κοκαΐνης, ωστόσο αργότερα απελευθερώθηκε.

Συνελήφθη και πάλι αφού δεν παρουσιάστηκε στις προδικαστικές υπηρεσίες. Στις 30 Απριλίου, η Τζάκσον ήταν μόνη στο κελί της, όταν άρχισε να παραπονιέται για συστολές και ζήτησε βοήθεια από τους φύλακες. Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με το γιατρό υπηρεσίας μέσω τηλεφώνου.

Δεν κατάφεραν να βρουν τον γιατρό για αρκετές ώρες, παρόλο που έπρεπε να είναι σε «ετοιμότητα» για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο γιατρός δεν εμφανίστηκε ποτέ για να βοηθήσει την Τζάκσον κατά τη διάρκεια του τοκετού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.Γέννα στην φυλακή: Ο γιατρός δεν έφτασε ποτέ

Ήταν περίπου 7.20 π.μ. όταν το προσωπικό της φυλακής κατάφερε να βρει τελικά τον γιατρό. Αντί όμως να σπεύσει στη φυλακή, είπε ότι «θα ελέγξει την Τζάκσον όταν φτάσει», σύμφωνα με επιστολή του δικηγόρου υπεράσπισης της υπόθεσης, Howard Finkelstein. Η Τζάκσον «αιμορραγούσε, αλλά ακόμα …ήταν απομονωμένη στο κελί της». Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να έχουν πάει την Jackson στον νοσοκομείο από την αρχή.

Γέννα στην φυλακή: Την βρήκαν όταν είχε ήδη γεννήσει

Μόνη στο κελί της, η Τζάκσον τελικά γέννησε το μωρό της γύρω στις 10 π.μ. Το προσωπικό της φυλακής την βρήκε να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Είχαν περάσει έξι κρίσιμες ώρες και 54 λεπτά από τότε που ζήτησε για πρώτη φορά βοήθεια.

Το γεγονός ότι η Τζάκσον έπρεπε να περάσει όλα αυτά εντελώς μόνη, δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο που ξεκίνησε τις αντιδράσεις.Διαβάστε επίσης

Μεταμορφώσεις: 20 Παραδείγματα που πρέπει να δείτε για να τα πιστέψετε

Σωματική άσκηση: Τεχνικές για επίπεδη κοιλιά και λεπτή μέση ενώ κάθεστε

Εγκυμοσύνη: Έκανε την ζωή τους σκίτσα με θέμα τον ερχομό ενός μωρού

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr