Γεννήθηκε με Ένα μικρό Σημάδι στο Πρόσωπο αλλά Σύντομα Εξαπλώθηκε. Αυτό που το Προκάλεσε θα σας...
Viralman.gr

Γεννήθηκε με Ένα μικρό Σημάδι στο Πρόσωπο αλλά Σύντομα Εξαπλώθηκε. Αυτό που το Προκάλεσε θα σας…

Η 39χρονη Kiana Smith γεννήθηκε με ένα σπάνιο σημάδι εκ γενετής στην αριστερή πλευρά του προσώπου της. Το σημάδι της είναι πολύ μεγάλο και καλύπτει τον λαιμό, το αυτί και το στήθος.

Σαν αποτέλεσμα, δεχόταν από μικρή καθημερινό bullying. Την αποκαλούσαν διάφορα υποτιμητικά ψευδώνυμα τα παιδιά στο σχολείο και αυτό την είχε επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τώρα η Smith, που ζει στο Trinidad, έχει υποβληθεί σε 5 επεμβάσεις και έχει κάνει θεραπεία με λέιζερ για να μειώσει το μέγεθος του σημαδιού της. Λέει πως οι επεμβάσεις την έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην καθημερινότητά της.Ουσιαστικά, αυτού του τύπου τα σημάδια εκ γενετής προκαλούνται από αποχρωματισμό του δέρματος αλλά η αιτία είναι πολύ πιο βαθιά. Η ρίζα του προβλήματος είναι στην ανώμαλη αύξηση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί την ανάπτυξη ενός εξωτερικού όγκου.

«Είναι κάτι που θα είναι πάντα εκεί και θα μεγαλώνει. Ποτέ δεν θα φύγει. Το έχω αποδεχτεί αυτό πλέον. Δεν θέλω όλη μου η ζωή να είναι επικεντρωμένη στο ότι έχω το σημάδι. Δεν θέλω να με αποτρέπει από το να ζω την ζωή μου.»Δείτε στο βίντεο την συγκινητική της ιστορία:

Credit: viralthread.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr