Γεννήθηκε με πρόωρη γήρανση, φέτος έγινε 41 ετών και μοιάζει με 101
Viralman.gr

Γεννήθηκε με πρόωρη γήρανση, φέτος έγινε 41 ετών και μοιάζει με 101

Όταν η Linda γέννησε την Tiffany και τον Chad με τρία χρόνια διαφορά, δεν είχε καμιά ένδειξη ότι έφερε το γονίδιο της προγηρίας.

Η Linda δεν είχε βιώσει ποτέ συμπτώματα προγηρίας, μια εξασθενητική γενετική μετάλλαξη που συχνά αναφέρεται ως ασθένεια «Benjamin Button». Προκαλεί τον οργανισμό να γερνά πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο άνθρωπο.

Τόσο η Tiffany όσο και ο Chad γεννήθηκαν με την πάθηση, αλλά φαίνονταν υγιείς και κανονικοί κατά τη γέννηση τους.

Καθώς μεγάλωναν, η Linda παρατήρησε ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ μικροκαμωμένα από τους συμμαθητές τους. Ακόμα, κανείς δεν το είχε σκεφτεί.Μόνο όταν ο Chad άρχισε να υποφέρει από καρδιακά προβλήματα και έσπαγε συχνά τα οστά του, οι γιατροί πήραν τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά.

Υπάρχουν μόνο 156 καταγεγραμμένες περιπτώσεις προγηρίας, σύμφωνα με το Ίδρυμα Ερευνών Προγηρίας, και είναι πολύ σπάνιο τους πάσχοντες να ζήσουν μετά την ηλικία των 12 ετών.

Ο Chad πέθανε από την ασθένεια στην ηλικία των 38 ετών. Η οικογένεια ανησυχούσε ότι η μεγαλύτερη αδελφή του, η Tiffany, θα είχε την ίδια μοίρα.Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Tiffany, η οποία είναι τώρα 41 ετών και ζει στο Οχάιο, θα μπορούσε να είναι το πιο ηλικιωμένο άτομο εν ζωή με προγηρία.

Εξαιτίας της προγηρίας, η Tiffany έχει χαλασμένα δόνια, απώλεια μαλλιών, δέρμα με ρυτίδες, δυσκαμψία αρθρώσεων και καρδιακά προβλήματα, όμως ο χαμός του αδελφού της, της άνοιξε τα μάτια για τις τεράστιες δυνατότητες της ζωής.

Όπως πρόκειται να δείτε, αυτή η απίστευτη και εμπνευσμένη γυναίκα ζει τη ζωή της όσο το δυνατόν πιο κανονικά. Δεν θεωρεί τον εαυτό της ένα θαύμα, αλλά η ιατρική κοινότητα την θεωρεί μοναδική περίπτωση.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr