Για 50 Χρόνια αυτό το Σπίτι παραμένει Ακατοίκητο, αλλά το Εσωτερικό του Είναι Ότι Πιο Σικ Έχουμε Δει
Viralman.gr

Για 50 Χρόνια αυτό το Σπίτι παραμένει Ακατοίκητο, αλλά το Εσωτερικό του Είναι Ότι Πιο Σικ Έχουμε Δει

Retro σπίτια: Εάν είστε οπαδός των ρετρό σπιτιών, τότε σας παρουσιάζουμε ένα απαράλλαχτο σπίτι από τη δεκαετία του 1960 το οποίο πωλείται για 200.000 ευρώ.

Retro σπίτια: Το μπάνιο

Το σπάνιο αυτό σπίτι διαθέτει ένα ροζ μπάνιο, ρετρό χαλιά και ασανσέρ τροφίμων. Ενώ τα ιστορικά του χαρακτηριστικά είναι το κύριο θετικό του σπιτιού, το σπίτι είναι καλά διατηρημένο και διαθέτει και πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως διπλά τζάμια και μόνωση τοίχων.

Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Abergele της Ουαλίας. Η μπροστινή πόρτα είναι μια κλασική ρετρό πόρτα. Είναι ένας συνδυασμός από γυαλί και σίδερο. Το εσωτερικό της καταλήγει σε ένα ευρύχωρο διάδρομο.

Retro σπίτια: Εσωτερικοί χώροι

Το μοτίβο από το χαλί στο πάτωμα, είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό σε αυτό το δωμάτιο. Οι συρόμενες πόρτες από γυαλί οδηγούν στη συνέχεια στο αρκετά μεγάλο σαλόνι του σπιτιού. Το κεντρικό χαρακτηριστικό του σαλονιού, είναι το πέτρινο τζάκι.Τα φωτιστικά σε σχήμα κεριών είναι οι τελευταίες πινελιές στο μεγάλο σαλόνι, το οποίο στη συνέχεια οδηγεί στην τραπεζαρία.Η κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη, με άφθονο χώρο για ένα τραπέζι και καρέκλες, ενώ έχει επίσης πρόσβαση στον κήπο. Διαθέτει ένα πρωτότυπο ντουλάπι, ένα χαρακτηριστικό που πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών απαιτούν.

Ένα στοιχείο έκπληξη της κουζίνας, είναι η ενδιαφέρουσα γυάλινη μίνι ψευδοροφή γεμάτη με περσίδες. Αλλά το πιο δραματικό στοιχείο της δεκαετίας του ’60 είναι το ρόδινο βυθισμένο λουτρό στο μπάνιο.

Διαβάστε επίσης:

Νύχια: Ο πιο εύκολος τρόπος να βάψετε τα νύχια σας στο καλό σας χέρι

Δολοφονία αγοριού: Γονείς κινηματογραφούσαν τον αργό θάνατο του παιδιού τους – Τον είχαν δεμένο και τον άφησαν να πεθάνει από την πείνα

Κακοποίηση συζύγου: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγο της επειδή ήθελε να τον χωρίσει – Της πέταξε οξύ στο πρόσωπο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr