Για καφέ στο σπίτι των «Κωνσταντίνου & Ελένης»: Τώρα μπορείς να δεις από κοντά το νεοκλασικό στο Μαρούσι!
Viralman.gr

Για καφέ στο σπίτι των «Κωνσταντίνου & Ελένης»: Τώρα μπορείς να δεις από κοντά το νεοκλασικό στο Μαρούσι!

Το νεοκλασικό στο Μαρούσι το οποίο επί δύο σεζόν διεκδικούσαν με σθένος ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό.

Δεν μιλάμε φυσικά για το στούντιο στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1, μα για ένα αντίγραφο αυτού που εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης γνωστής επιχείρησης με καφέ και γλυκίσματα.

Το Cap – Cap στο Αιγάλεω «μεταμορφώθηκε» σε άντρο Κατακουζηνού – Βλαχάκη, με τα χρώματα και τη διακόσμηση στο σύνολό της να δίνουν την αίσθηση πως… θα μπει η Ματίνα Μανταρινάκη από την κουζίνα.

Εκεί θα βρει κανείς τη γωνιά με τα βυζαντινά εικονίσματα του γνωστού βυζαντινολόγου, το «Αποχετευτικό Σύστημα στο Βυζάντιο» -ναι, εκδόθηκε!- στο γραφείο του και… τα μπαρμπούνια στης Ελένης έτοιμα να ακούσουν κάθε κουβέντα με την Πέγκυ Καρρά!Ο «ανανίας μου» και ο μπακλαβάς του Λάκη Φουρτουνάκη -με το φυστικάκι Αιγίνης πάνω!- σε καλούν να τα γνωρίσεις και να τα γευτείς, με όσα βλέπουμε να είναι σχεδόν μαγικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα θεματικό project του δαιμόνιου ιδιοκτήτη τη συγκεκριμένης επιχείρησης που μας έχει συνηθίσει σε διαρκείς αλλαγές του χώρου ανά σεζόν.Τι λέτε; Πάμε για καφέ με… τη γκαρσόνα;

Το νεοκλασικό του Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μαρούσι που όλοι αγαπήσαμε βρίσκεται από χθες στο Cap Cap του Αιγάλεω! Διάλεξε μεριά, πρόσεξε μην πατήσεις τη γραμμή και απόλαυσε τον Μπακλαβά του Λάκη Φουρτουνάκη, το Giant Cake “τον Ανανία μου” αλλά και το Skillet της Λύσσας που σίγουρα θα διάλεγε η Πέγκυ Καρρά!#capcapgr #capcapegaleo #team90sgr #greek90s #90sgeneration #greektv #konstantinoukaielenis #κωνσταντινουκαιελενης #skillettislyssas #tonananiamou #weekendishere #saturyay

Gepostet von Cap Cap am Samstag, 8. Juni 2019

πηγη: dailymedia.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr