"Γονείς Προσέξτε τα Συμπτώματα. Το Παιδί μου Ζει Ακόμη Επειδή τα Παρατήρησα"
Viralman.gr

«Γονείς Προσέξτε τα Συμπτώματα. Το Παιδί μου Ζει Ακόμη Επειδή τα Παρατήρησα»

Καρκίνος των ωοθηκών: Όταν ο καρκίνος αποκαλύπτεται, πολλοί πιστεύουν ότι πλησιάζει το τέλος της ζωής τους. Για την 2χρονη McKenna Shea Xydias, αυτό δεν συνέβη. Η McKenna, η κόρη του Michael και της Megan, είναι ένα επίμονο πλάσμα με αξιοθαύμαστη επιθυμία για ζωή.

Καρκίνος των ωοθηκών: Η λανθασμένη διάγνωση παραλίγο να της κοστίσει την ζωή

Αν και η McKenna είναι ένα γενναίο κοριτσάκι, οι γονείς της ανησύχησαν σοβαρά όταν εντόπισαν μια διόγκωση στο στομάχι της.

Μετά από μια επίσκεψη με τον παιδίατρο τους, η Megan και ο Michael έπρεπε να μην ανησυχούν. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διόγκωση ήταν το αποτέλεσμα κάποιας ήπιας δυσκοιλιότητας.

Οι Megan και Michael συνέχισαν να πιστεύουν ότι ήταν απλώς δυσκοιλιότητα, μέχρι το σχολείο να τηλεφωνήσει στο σπίτι για να αναμεταδώσει κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις.

Καρκίνος των ωοθηκών: Ζήτησαν δεύτερη γνώμη, αλλά και πάλι ήταν λάθος

Η νοσοκόμα του σχολείου πληροφόρησε τους Megan και Michael ότι ο πυρετός της McKenna είχε φτάσει τους 39.4 βαθμούς Κελσίου και ότι το στομάχι της πρήζεται με ανησυχητικό ρυθμό.

Οι γονείς της McKenna ζήτησαν άμεση ιατρική φροντίδα. Και πάλι όμως τους είπαν ότι το στομάχι της McKenna θα ξεπρηστεί μόλις φύγουν αρκετά αέρια.

Όντας μη ικανοποιημένοι από αυτήν την διάγνωση, οι Megan και Michael πήγαν στην παιδική υγειονομική περίθαλψη της Ατλάντα, στο νοσοκομείο της Σκωτίας.Καρκίνος των ωοθηκών: Ευτυχώς βρήκαν το πρόβλημα και το αντιμετώπισαν εγκαίρως

Κατά την άφιξή της, η McKenna έκανε υπερηχογράφημα. Οι γιατροί ανακάλυψαν μια κακοήθη μάζα που αναπτύσσεται στις ωοθήκες της. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ειδήσεις κατέστρεψαν ψυχολογικά την Megan και τον Michael.

Η Megan αποκαλύπτει ότι έμεινε άγαλμα όταν άκουσε τον γιατρό να λέει «καρκίνος».

Ο Μιχαήλ ήταν εξίσου αγχωμένος, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα παιδί ηλικίας δύο ετών, θα μπορούσε να αποκτήσει καρκίνο των ωοθηκών.

Ευτυχώς, η κατάσταση της McKenna είναι πολύ σπάνια και δεν επηρεάζει πολλά παιδιά.

Ενώ η αιτία είναι άγνωστη, οι γονείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για οποιοδήποτε ανεξήγητο οίδημα παρόμοιο με εκείνο της McKenna.Μετά τη διάγνωσή της, η McKenna μεταφέρθηκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τη μάζα.

Η McKenna εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η Megan και ο Michael είναι τόσο περήφανοι για το θαρραλέο παιδί τους.

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθησε να αποφύγει το σχολείο κάνοντας ότι έχει ανεμοβλογιά

Makeover: Γυναίκα έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα όταν είδε τον καθρέφτη

Ακαταστασία: Βουνά από σκουπίδια – Πλέον δεν μπορούσε ούτε στο μπάνιο να μπει και έκανε την ανάγκη της σε πλαστικά μπουκάλια

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr