Γυναίκα 63 Ετών Πάει σε Στιλίστα, την Χτενίζει, την Βάφει και Δείχνει 20 Χρόνια Νεότερη.
Viralman.gr

Γυναίκα 63 Ετών Πάει σε Στιλίστα, την Χτενίζει, την Βάφει και Δείχνει 20 Χρόνια Νεότερη.

Makeover: Όταν κοιτάμε τον κόσμο γύρω μας, μπορεί να μας συνεπάρει η ποικιλομορφία που θα δούμε. Δεν χαλάμε συνήθως χρόνο, ώστε να σταματήσουμε και να σκεφτούμε τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, θέσεων και πραγμάτων, αλλά το γεγονός είναι ότι οι διαφορές αυτές είναι αρκετά μεγάλες.

Makeover: Η απόφαση να τον επισκεφτεί

Το όνομα της γυναίκας αυτής είναι Mauree και ήθελε ένα makeover. Η Mauree είχε ακούσει για τον Christopher Hopkins και για τα πράγματα που έχει κάνει για άλλους ανθρώπους.

Παρόλο που ζούσε σε διαφορετική πλευρά της ίδιας ηπείρου, συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν της υπηρεσίες του. Ο Christopher είναι ο Makeover Guy και οι γυναίκες κάνουν ουρές για να καθίσουν στην καρέκλα του και να παρακολουθήσουν την μαγεία του καθώς δουλεύει πάνω τους.

Η βάση του Christopher είναι στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Η Mauree ένοιωθε άνετα με τον Κρίστοφερ εξαιτίας του καναλιού του στο YouTube. Ανεξάρτητα όμως από το πώς τον γνώριζε, συνειδητοποίησε ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει τη δουλειά γι ‘αυτήν.Makeover: Που επικεντρώθηκε ο Makeover Guy

Τα μαλλιά της ήταν σε σχήμα καρέ όταν μπήκε στο κατάστημα, αλλά ήξερε πως ήταν λάθος για το πρόσωπο της που είχε σχήμα αχλαδιού. Αν και η Mauree ήταν νευρική και ίσως λίγο αβέβαιος, βγήκε από το κατάστημά του ως νέα γυναίκα.

Ήταν σχεδόν σαν να είχε λάβει μια φυσική επέμβαση λίφτινγκ. Φυσικά ήταν πολύ καλύτερο από το να περάσει κανείς από χειρουργείο. Απλώς ρίξτε μια ματιά στο πριν και το μετά και θα συνειδητοποιήσετε πόσο εκπληκτική δουλειά ήταν σε θέση να κάνει.Παρακολουθήστε την μεταμόρφωση της σε αυτό το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακαταστασία: Βουνά από σκουπίδια – Πλέον δεν μπορούσε ούτε στο μπάνιο να μπει και έκανε την ανάγκη της σε πλαστικά μπουκάλια

Εγκατάλειψη βρέφους: Πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια λίγα λεπτά μετά την γέννηση του

Βιασμός έφηβης: 5 άντρες βίασαν μια κοπέλα που απήγαγαν από νυχτερινό κέντρο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr