Γυναίκα έχει "σχέση" με τους πολυέλαιους στο σπίτι της και αρραβωνιάστηκε έναν από αυτούς
Viralman.gr

Γυναίκα έχει «σχέση» με τους πολυέλαιους στο σπίτι της και αρραβωνιάστηκε έναν από αυτούς

Μια γυναίκα που βρίσκεται σε ελεύθερη σχέση με τους πολυελαίους της έχει αποκαλύψει ότι είναι «αρραβωνιασμένη» με έναν από αυτούς.

Η 33χρονη Amanda Liberty από το Λιντς, έχει ξεκινήσει μια ελεύθερη σχέση με τους πολυελαίους της και τώρα «έχει αρραβωνιαστεί» έναν φαρδύ πολυέλαιο 70 εκατοστών που ονομάζεται Lumiere. Επίσης, λέει πως ενθουσιάστηκε τη στιγμή που τον είδε για πρώτη φορά στο eBay, πριν από 12 μήνες.

Ισχυρίζεται ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και αφού ξόδεψε 400 λίρες για τη συγκεκριμένη αντίκα από τη Γερμανία, η 33χρονη καθαρίζει τη Lumiere τακτικά, την αγκαλιάζει και της δίνει πολλά φιλιά.

Ωστόσο, προτιμά να περνάει τις νύχτες της αγκαλιασμένη με την Jewel, ένα φορητό πολυέλαιο που χωράει δίπλα της στο κρεβάτι.

Η Lumiere και η Jewel αποτελούν μέρος μιας συλλογής 25 μεγάλων πολυελαίων που κατέχει η Amanda και παρόλο που ασχολείται μόνο με την Lumiere, θεωρεί ότι είναι σε «ελεύθερη σχέση» με τους υπόλοιπους πολυελαίους.

Η 33χρονη αναγνωρίζεται ως Objectum Sexual, που σημαίνει ότι την ελκύουν τα αντικείμενα.

Η Amanda είπε: “Μόλις είδα την Lumiere στο eBay, ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτή για μένα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!”

“Βρισκόταν στη Γερμανία και παρόλο που ήταν δύσκολο να την πάρω στο σπίτι μου, ήξερα ότι έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τη μεταφέρω.”

“Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το πόσο όμορφη ήταν.”

“Αφού αγόρασα τον πολυέλαιο, περίμενα να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετά από έξι ημέρες αναμονής ήρθε στην αγκαλιά μου.”“Είχε αποσυναρμολογηθεί για να μη σπάσει, αλλά μόλις έβαλα όλα τα κομμάτια της μαζί και εγκαταστάθηκε στο νέο της σπίτι, η σχέση μας πήγε σε άλλο επίπεδο.”

“Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της πρότεινα να επισημοποιήσουμε τη μακροχρόνια αγάπη μας.”

“Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουμε και μία επίσημη τελετή – δεν έχω κάνει ποτέ αρραβώνα, γι’ αυτό είναι πολύ συναρπαστικό για μένα!”

Η Amanda ερωτεύτηκε για πρώτη φορά ένα σετ ντραμς σε ηλικία 14 ετών, πριν ερωτευτεί το Άγαλμα της Ελευθερίας μετά από κάποια χρόνια.

Η Amanda, η οποία άλλαξε το επώνυμό της από Deed Poll το 2010 σε Liberty λόγω της αγάπης της με το συγκεκριμένο μνημείο, ταξίδεψε στις ΗΠΑ συνολικά έξι φορές για να συναντήσει το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Το σαλόνι της είναι διακοσμημένο με αναμνηστικά σουβενίρ με το μνημείο και παρόλο που εξακολουθεί να αγαπά το άγαλμα, η μεγάλη απόσταση μεταξύ τους την έκανε να νιώθει μοναξιά.

Τώρα ευτυχώς κατοικεί με τους πολυάριθμους πολυελαίους της στο σπίτι κι αυτό την κάνει να νιώθει όμορφα.

Η Amanda είπε: “Κανείς από τους πολυελαίους μου δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλο, καταλαβαίνουν ότι τους αγαπώ όλους, τον καθένα για την μοναδική προσωπικότητά του.”

“Για παράδειγμα, μου αρέσει να φιλάω και να αγκαλιάζω τη Lumiere, αλλά κοιμάμαι με την Jewel κάθε βράδυ, αφού είναι φορητό και πολύ βολικό για βραδινές αγκαλιές.”“Πάντα μου άρεσαν οι πολυέλαιοι και όταν είδα τον πρώτο μου πολυέλαιο, τη Luna, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.”

“Δεν μπορείς να ελέγξεις σε ποιον αγαπάς.”

“Ξοδεύω τον ελεύθερο χρόνο μου συντηρώντας τους παλιούς και σπασμένους πολυελαίους για να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη δόξα τους, κάτι που πραγματικά μου αρέσει, αφού μπορώ να πω ότι απολαμβάνουν την προσοχή που τους δείχνω.”

“Το όνειρο μου θα ήταν να δουλεύω σε δημόσια κτίρια όπως το Μπάκιγχαμ, και να φροντίζω τους μεγάλους πολυελαίους που έχουν εκεί.”

Παρά τις μοναδικές σχέσεις της, η Amanda επιμένει ότι τα συναισθήματά της είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι ευχαριστημένη από τους συντρόφους της.

Η Amanda είπε: “Οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό είναι μόνο ένας φυσικός προσανατολισμός για μένα, ότι μπορώ να βρω την ομορφιά σε αντικείμενα και να νιώσω την ενέργειά τους.”

“Θέλω οι άλλοι να δουν πόσο ευτυχισμένη με κάνουν οι πολυέλαιοι και πόσο γεμίζουν τη ζωή μου.”

“Δεν βλάπτω κανέναν με τη σχέση που έχω μαζί τους, απλώς ακολουθώ την καρδιά μου.”

Πηγή : diaforetiko.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr