Η Απαράδεκτη Κίνηση του Τραμπ στην Βασίλισσα, που Έσπασε το Πρωτόκολλο και Προκάλεσε Οργή
Viralman.gr

Η Απαράδεκτη Κίνηση του Τραμπ στην Βασίλισσα, που Έσπασε το Πρωτόκολλο και Προκάλεσε Οργή

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απέδωσε φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισσάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου χθες βράδυ, αλλά φαίνεται πως κατά λάθος ξέχασε το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο και της έδωσε ένα ελαφρύ χτύπημα στον ώμο την στιγμή της πρόποσης.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος προηγουμένως έδωσε μια συγκινητική ομιλία κατά την οποία εγκωμίασε την 93χρονη μονάρχη ως «σπουδαία γυναίκα».

«Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα, η Αυτού Μεγαλειότης έχει σταθεί ως ένα σταθερό σύμβολο αυτών των ανεκτίμητων παραδόσεων,» ανέφερε ο Τραμπ.

«Έχει ενσωματώσει το πνεύμα της αξιοπρέπειας, του καθήκοντος και του πατριωτισμού που χτυπά περήφανα σε κάθε βρετανική καρδιά. Εκ μέρους όλων των Αμερικανών, προσφέρω πρόποση στην αιώνια φιλία του λαού μας, στη ζωτικότητα των εθνών μας και στη μακρά αγαπημένη και πραγματικά αξιοσημείωτη βασιλεία της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας.»Αλλά τη στιγμή που η Βασίλισσα σηκώθηκε με το ποτήρι της, ο Πρόεδρος άπλωσε το αριστερό του χέρι και το έβαλε πίσω από τον ώμο της με σκοπό να την χτυπήσει ελαφρά στον ώμο.Ενώ το πρωτόκολλο περιπλέκεται σε μεγάλο βαθμό, θεωρείται εξαιρετικά κακή ενέργεια να αγγίξει την Αυτού Μεγαλειότητα, ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο επίσημο πλαίσιο. Η Βασίλισσα δεν αντέδρασε και συνέχισε να υποδύεται την ευγενική οικοδέσποινα.

Ωστόσο, ο Τραμπ απέκλεισε την αντιπαράθεση και της είπε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «ένιωθαν βαθιά τιμή να γίνουν οι φιλοξενούμενοί της για αυτή την ιστορική κρατική επίσκεψη» και μίλησαν για «τις σχεδόν επτά δεκαετίες της φιλίας της Αυτού Μεγαλειότητάς του με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.»

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr