Η Ιστορία Πίσω Από Αυτή τη Σακούλα Έκανε Ολόκληρο τον Πλανήτη να Δακρύσει.
Viralman.gr

Η Ιστορία Πίσω Από Αυτή τη Σακούλα Έκανε Ολόκληρο τον Πλανήτη να Δακρύσει.

Αλληλεγγύη: Το JC’s Café στο Cary, Illinois, σερβίρει φρέσκες μερίδες από τις διάσημες σπιτικές σούπες τους κάθε μέρα. Ο ιδιοκτήτης, Juan Carlos Beristain, χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα τοπικά και εποχιακά συστατικά και εξυπηρετεί πάντα με χαμόγελο.

Αλληλεγγύη: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας

Ο Noah Dionesotes, 49 ετών, ζει ακριβώς κάτω από το δρόμο από την καφετέρια. Ο σύζυγος και πατέρας έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και αυτή τη στιγμή κάνει χημειοθεραπεία. Έχει ένα σπασμένο πόδι και χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα, ενώ οι ημέρες του είναι συνήθως γεμάτες με ιατρικά ραντεβού και εγχειρήσεις.

Όπως πολλοί κάτοικοι του Cary, ο Νώε λατρεύει τη νόστιμη και θρεπτική vegan σούπα από το Cafe. Αυτές τις μέρες όμως, είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει εκεί για να πάρει λίγο.

Η μητέρα του Νώε είχε προγραμματίσει τις ημέρες της, ώστε να μπορεί να παίρνει λίγη σούπα και να την πηγαίνει στο γιο της, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει πολύ συχνά.Αλληλεγγύη: Πήγε ο ίδιος από το σπίτι

Το 2018, ο ιδιοκτήτης Χουάν Κάρλος περιηγούταν στο Facebook όταν βρήκε μια ανάρτηση σχετική με τον Νώε και την ιατρική του κατάσταση. Η ανάρτηση ανέφερε επίσης το πόσο πολύ αγαπάει ο Νώε τη σούπα στο Café.

Μια μέρα, ο Νώε άκουσε κάποιος να χτυπάει την μπροστινή πόρτα. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο JC στεκόταν στη βεράντα του με πολλά μπολάκια φρέσκιας vegan σούπας.

Ο JC αρνήθηκε την πληρωμή και υποσχέθηκε ότι θα επέστρεφε στην πόρτα του Νώε με περισσότερα. Ο Νώε πίστευε ότι ο ξένος ήταν απλώς ευγενικός και πως δεν θα τον ξανά έβλεπε.Διαβάστε επίσης:

Βιασμός ανηλίκου: Κοπέλα υποχρεούται από τον νόμο να κρατήσει το παιδί του βιασμού

Τοκετός: Εκείνη γεννούσε και αυτός έκανε διακοπές με άλλες

Η Εκδίκηση ενός πλάσματος: Προσπάθησε να φάει το χταπόδι ζωντανό

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr