Οι Κραυγές που Ακούγονταν από τον Κάδο, Επιφύλασσαν στους Αστυνομικούς ένα Φρικτό Θέαμα.
Viralman.gr

Οι Κραυγές που Ακούγονταν από τον Κάδο, Επιφύλασσαν στους Αστυνομικούς ένα Φρικτό Θέαμα.

Κουτάβια: Ένας άντρας από το Ουισκόνσιν έκανε πρόσφατα κάτι το αδιανόητο: Πέταξε μια σακούλα σκουπιδιών γεμάτη με οκτώ νεογέννητα κουτάβια σε ένα κάδο.

Κουτάβια: Τι ακριβώς συνέβη

Τώρα που τα κουτάβια είναι ασφαλή και υγιή, τους έχουν δοθεί ονόματα από τυριά για να τιμήσουν το ότι λατρεύουν τα τυριά: Φέτα, Swiss, Blue, Munster, Brie, Gouda, Fontina, and Colby.

Τα κουτάβια ήταν αφημένα για μία μέρα έξω. Είχε μείον 8 βαθμούς Κελσίου έξω, και τα κουτάβια μοιράζονταν μια τσάντα με τα σκουπίδια του σπιτιού. Ένας περαστικός άκουσε τα κουτάβια να φωνάζουν απεγνωσμένα για βοήθεια και αμέσως κάλεσε το την άμεση δράση.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτά τα κουτάβια θα είχαν πεθάνει», δήλωσε ο αστυνομικός Bob Larsen στο Inside Edition. «Πώς θα μπορούσε κανείς να το κάνει αυτό; Είναι τρελό.»

Κουτάβια: Τελικά τον συνέλαβαν

Οι αρχές συνέλαβαν τον Robert Wild για την εγκατάλειψη των κουταβιών σε έναν κάδο έξω από το σπίτι του.Το περίεργο είναι πως ο άντρας πουλάει κουτάβια και συνεχίζει να το κάνει. Λέει ότι το τωρινό συμβάν ήταν ένα «ατύχημα». Επιμένει επίσης ότι δεν θα άφηνε τα κουτάβια να πεθάνουν στον κάδο.

«Δεν πίστευα ότι θα πεθάνουν επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι θα ξανά πάω πίσω και θα τα βγάλω από εκεί». «Έκανα κάτι πραγματικά ηλίθιο. Συγνώμη.»

Και τα οκτώ σκυλιά είναι ζωντανά και υγιή. Βρίσκονται στο καταφύγιο Pet Marshfield Area, και σύντομα θα υιοθετηθούν. Έχουν ήδη πάνω από 200 αιτούντες!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τα αξιολάτρευτα κουτάβια, τα οποία είναι τώρα ασφαλή και υγιή.Διαβάστε επίσης:

Στραγγάλισαν Μάνα στον 9ο Μήνα, Άνοιξαν την Κοιλιά της και Ξήλωσαν το Βρέφος απ’ τη Μήτρα της.

Θύμα βιασμού: Εύχεται να της είχε επιτρέψει ο νόμος να κάνει έκτρωση – Ήξερε πως το παιδί της θα υποφέρει όλη του τη ζωή

Παράνομες εκτρώσεις: 10 φωτογραφίες που δείχνουν την φρίκη της πράξης αυτής

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr