Οι Νοσοκόμες Ξέσπασαν σε Λυγμούς Όταν Είδαν Σε Τι Βαθμό Κακοποίησαν το Κακόμοιρο Βρέφος τους
Viralman.gr

Οι Νοσοκόμες Ξέσπασαν σε Λυγμούς Όταν Είδαν Σε Τι Βαθμό Κακοποίησαν το Κακόμοιρο Βρέφος τους

Κακοποίηση Μωρού: Ένα ζευγάρι, που βασάνιζαν το παιδί τους, φυλακίστηκε για συνολικά 15 χρόνια. Η Madison Ricketts-Devereux ηλικίας 22 ετών και ο σύντροφος της Craig Sayers ηλικίας 32 ετών, υπέβαλαν το 15-μηνών μωρό, σε τρομερά βασανιστήρια τον Ιανουάριο του 2017.

Κακοποίηση Μωρού:

Το ζευγάρι άφησε τον μικρό κορίτσι με σπασμένο χέρι και δύο σπασμένα δάχτυλα, μετά την κακοποίηση που της προκάλεσαν, στο σπίτι τους στο Ledbury του Herefordshire.

Η κακοποίηση της κόρη της Ricketts-Devereux βγήκε στο φως μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο από τη μητέρα της, επειδή δεν μπόρεσε να κουνήσει το χέρι της. Κατά την εξέταση, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλούς τραυματισμούς και κατάγματα συμπεριλαμβανομένου και ξεριζώματος νυχιών.

Οι Ricketts-Devereux και Sayers κρίθηκαν ένοχοι στο δικαστήριο Crown Court της Hereford για την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Ο sayers έλαβε ποινή εννέα χρόνων στη φυλακή, ενώ η Ricketts-Devereux έλαβε έξι χρόνια.Ο δικαστής είπε: «Η φύση των τραυματισμών είναι επιβαρυντικός παράγοντας, όπως και το γεγονός ότι οι τραυματισμοί προκλήθηκαν στο σπίτι της.

«Δεν νομίζω ότι ο προηγούμενος καλός σας χαρακτήρας κύριε Sayers, είναι ελαφρυντικός παράγοντας. Ήσασταν αρκετά μεγάλος για να γνωρίζετε καλύτερα το τι είναι το σωστό. Madison Ricketts-Devereaux, η ανωριμότητα σου είναι ελαφρυντικός παράγοντας, ωστόσο, προκάλεσες τραυματισμούς στο ίδιο σου το παιδί».

Ο Κρίστοφερ Millington, δικηγόρος υπεράσπισης, δήλωσε ότι ο Sayers πέρασε την πρώιμη ζωή του χωρίς να έχει κάνει κάποιο έγκλημα και ήταν αρκετά καλός χαρακτήρας μέχρι την ηλικία των 31 ετών.Η μητέρα δυο παιδιών Ricketts-Devereux, περιγράφηκε ως «ανώριμη, κατεστραμμένη ψυχικά και ευάλωτη».

Ο κ. Millington δήλωσε: «Έχει υποστεί ορισμένες πολύ σοβαρές εμπειρίες στην παιδική της ηλικία και αυτό προκάλεσε την ύπαρξη αυτής της συμπεριφοράς ως έφηβη. Αυτό το μωρό δεν είχε υποστεί τραυματισμούς πριν από τη σχέση της με τον Craig Sayers. Ποιος ήταν ο αντίκτυπος της σχέσης τους στη μητέρα;»

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές Εμφάνισης: Το makeover της γυναίκας του, τον έκανε να βάλει τα κλάματα

Γαλλικό μανικιούρ: Συμβουλές για τέλεια νύχια κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ

Μάχη για ζωή: Το μικρότερο κοριτσάκι που κατάφερε να επιβιώσει – Ζύγιζε 245 γραμμάρια

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr