Είχε φτάσει τα 140 κιλά και είχε αυξημένο κίνδυνο για καρδιακό. Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση και θα τα χάσετε!
Viralman.gr

Είχε φτάσει τα 140 κιλά και είχε αυξημένο κίνδυνο για καρδιακό. Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση και θα τα χάσετε!

Μία γυναίκα που έκανε επέμβαση στο στομάχι της αφού είχε φτάσει τα 140 κιλά, έχασε το μισό σωματικό της βάρος και αποκάλυψε την νέα της σιλουέτα.

Η Thayna Pacheco Barboza, 24, από το Juiz de Fora της Βραζιλίας άρχισε να παίρνει βάρος από την ηλικία των 5 και εθίστηκε στο γρήγορο φαγητό όταν ήταν έφηβη.

Το βάρος της αυξήθηκε πάρα πολύ και είχε φτάσει να ζυγίζει 140 κιλά. Μετά τον χαμό της γιαγιάς της από καρδιακό, και το καρδιακό που έπαθε η μητέρα της, η Thayna σοκαρίστηκε και αποφάσισε να χάσει βάρος για να σώσει την ζωή της.

Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας τώρα ζυγίζει 58 κιλά και έπρεπε να κάνει ακόμα περισσότερες επεμβάσεις για να διώξει το περιττό δέρμα που είχε μείνει.

Από εκεί που δεν γυμναζόταν καθόλου, τώρα γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα και κάνει box, ασκήσεις bodybuilding και αεροβική, με σκοπό να αυξήσει την μυική της μάζα.Πλέον δεν τρώει τόση πολύ ζάχαρη ή έτοιμο φαγητό και προσέχει πολύ την διατροφή της.

H σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε πως δεν έψαξε πολύ για την δραστική επέμβαση και ακολούθησε απλά το ένστικτό της και τις συμβουλές του γιατρού.

Τώρα έχει αποδεχτεί το σώμα της μαζί με την υποστήριξη 54,000 ακολούθων στο Instagram και σχεδιάζει να κάνει ότι χρειάζεται για να φτιάξει και το δέρμα της.Κάνει συχνά μασάζ για να σφίξει το δέρμα της και θέλει να κάνει και άλλες επεμβάσεις .

«Μου αρέσει το σώμα μου αλλά έχω επιπλέον δέρμα και αυτή η διαδικασία χρειάζεται πολλές επεμβάσεις.»

Συμβουλεύει όσους θέλουν να κάνουν μία τέτοια επέμβαση να το ψάξουν πρώτα: «Αφού άρχισα να καταλαβαίνω γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για το υγιεινό φαγητό δεν σταμάτησε να αυξάνεται.»

«Η συμβουλή μου είναι να αποφεύγετε οτιδήποτε βιομηχανικό. Το σώμα μας είναι φυσικό και το φαγητό θα έπρεπε να είναι έτσι επίσης.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr