Είδαν έναν Άντρα να φέρεται ύποπτα μπροστά στα Σκουπίδια. Όταν κατάλαβαν ΤΙ πέταξε μέσα, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία
Viralman.gr

Είδαν έναν Άντρα να φέρεται ύποπτα μπροστά στα Σκουπίδια. Όταν κατάλαβαν ΤΙ πέταξε μέσα, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία

Ένας άντρας συνελήφθη αφού εγκατάλειψε την νεογέννητη κόρη του στα σκουπίδια στην νοτιοδυτική Κίνα. Ο πατέρας έβαλε το κορίτσι σε μία χαρτοσακούλα πριν το πετάξει στις 15 Ιανουαρίου – μόλις δύο ώρες αφού η κοπέλα του το γέννησε στο σπίτι τους.

Ο άντρας ισχυρίστηκε πως είδε μαζί με την κοπέλα του το μωρό να γίνεται μωβ και νόμιζαν πως δεν είχε ελπίδες, γι’αυτό και αποφάσισαν να το πετάξουν.

Το μωρό, που είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού μία ηλικιωμένη περαστική την βρήκε.Εικόνες από το κύκλωμα ασφαλείας δείχνει τον Mr Li, που φοράει κόκκινη μπλούζα, να πλησιάζει τον κάδο με μία χαρτοσακούλα στην γειτονιά του στο Xuanwei στις 4.30μμ.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει λίγο μετά την συνταξιούχο να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της και να το κρατάει ζεστό με κάποια ρούχα.

Αστυνομικοί της Shuang Long εντόπισαν τον Mr Li αφού είδαν το βίντεο. Τον βρήκαν τελικά μαζί με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους.Το νοσοκομείο παίδων της Xuanwei επιβεβαίωσε πως το μωρό ήταν σε καλή κατάσταση.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr