Είδε Κάτι Παράξενο να Κουνιέται Ανάμεσα στους Θάμνους. Όταν Πλησίασε και Κατάλαβε ΤΙ ήταν, Πάγωσε.
Viralman.gr

Είδε Κάτι Παράξενο να Κουνιέται Ανάμεσα στους Θάμνους. Όταν Πλησίασε και Κατάλαβε ΤΙ ήταν, Πάγωσε.

Τίποτα δεν φαίνονταν έξω από τα συνηθισμένα, όπως ένας άντρας περπατούσε σε δρόμο του Γκουτζαράτ της Ινδίας. Ξαφνικά, όμως, άκουσε κάτι που τον έκανε να σταματήσει. Ένας περίεργος ήχος – σαν μια κραυγή – έρχονταν από μερικούς κοντινούς θάμνους.

Περίεργος και ανήσυχος, πήγε κοντά για να ερευνήσει τι συμβαίνει και αυτό που βρήκε εκεί, έκανε το αίμα του να παγώσει.

Ξαπλωμένο στο έδαφος στη μέση του θάμνου, ήταν ένα μικρό κοριτσάκι. Το κοριτσάκι είχε εγκαταλειφθεί χωρίς ρούχα, ούτε καν κουβέρτα για να το προστατεύει. Αιμορραγούσε σε σημεία όπου αγκάθια είχαν τρυπήσει το τρυφερό του δέρμα.

Συγκλονισμένος, ο άντρας κάλεσε γρήγορα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, που ήρθαν και διέσωσαν το μικρό κορίτσι από τη μοίρα του.

Τράβηξαν προσεκτικά τα αγκάθια από το σώμα της, την καθάρισαν και την τάισαν. Ως από θαύμα, πέρα από τους τραυματισμούς της, η κατάστασή της ήταν σταθερή και οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι θα ανέκαμπτε πλήρως.Η αστυνομία αναζητά τους γονείς αυτού του μικρού κοριτσιού, αλλά δυστυχώς, η εγκατάλειψη παιδιού δεν είναι ασυνήθιστη στην Ινδία και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Τα κορίτσια θεωρούνται βάρος και κατάρα για την οικογένεια. Πολλές οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την προίκα για να παντρέψουν την κόρη τους και τα αγόρια θεωρούνται πιο ικανά να φροντίσουν τους γονείς τους στα γηρατειά τους.Εξαιτίας αυτού, χιλιάδες νεογέννητα κορίτσια εγκαταλείπονται και αφήνονται να πεθάνουν, χωρίς να γνωρίσουν αγάπη ή καλοσύνη. Η UNICEF εκτιμά ότι 50 εκατομμύρια κορίτσια είτε σκοτώθηκαν όταν ήταν βρέφη, είτε μέσω έκτρωσης.

Αυτοί οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί και απογοητευτικοί, αλλά υπάρχει ελπίδα. Οργανισμοί όπως το Invisible Girl Project, εργάζονται για να ρίξουν φως σε αυτές τις αγριότητες και να σώσουν τα αθώα θύματα.

Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε ότι μια μέρα το στίγμα ενάντια στα κορίτσια θα φύγει και όλες οι ζωές θα θεωρηθούν εξίσου πολύτιμες. Μέχρι τότε, είμαστε ευγνώμονες που υπάρχουν καλοί άνθρωποι που αναζητούν αυτά τα αβοήθητα θύματα.

Credit: goodinsideus.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr