Οικογενειακή Τραγωδία: 33χρονη Πήρε την Κόρη της Αγκαλιά και Πήδηξε στο Κενό. Το Μήνυμα στο Facebook.
Viralman.gr

Οικογενειακή Τραγωδία: 33χρονη Πήρε την Κόρη της Αγκαλιά και Πήδηξε στο Κενό. Το Μήνυμα στο Facebook.

Αυτοκτονία: Μητέρα πήδηξε από ένα βράχο μαζί με την κόρη της δύο ετών στην αγκαλιά της. Πριν την αυτοκτονία, είχε κάνει μια ανησυχητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτοκτονία: Ποιο είναι το πιθανότερο αίτιο που την οδήγησε στην αυτοκτονία τους

Τα σώματα της Tanja Ludwig 33 ετών και της κόρης της Tilly, βρέθηκαν στη βάση ενός βράχου, κάτω από το γραφικό τουριστικό hotspot Robertson Lookout, στο όρος Keira που βρίσκεται κοντά στο Wollongong.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Ludwig μοίρασε ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Δεν πειράζει αν δεν είστε εντάξει. Όλοι χρειαζόμαστε υποστήριξη κάποιες φορές», ανέφερε η κ. Ludwig στο Facebook, μαζί με τηλέφωνα που προσφέρουν υποστήριξη και συμβουλές.

Η κ. Ludwig και ο σύντροφός της είχαν χωριστεί πρόσφατα και ζούσε σε ένα σπίτι μαζί με την κόρη της στο Coniston, ένα προάστιο του Wollongong.Αυτοκτονία: Η άποψη από τους γείτονες της γυναίκας για την ίδια

Η κυρία Kinnas, μια γειτόνισσα από το δίδυμο που αυτοκτόνησε, είπε ότι δεν υπήρχαν ψυχολογικά σημάδια στην γυναίκα. Επομένως, δεν φαινόταν πως αγωνιζόταν για μέρες, μέχρι τελικά που αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

«Ήταν μια πολύ καλή γυναίκα. Κάθε φορά που μιλούσα μαζί της, ήταν ευτυχισμένη».

Η αστυνομία το πρωί της επόμενης μέρα, προσπαθούσε να διερευνήσει σε βάθος την τραγωδία. Επανέλαβαν τις τελευταίες κινήσεις της κυρίας Λούντβιγκ και του παιδιού της, ως μέρος της έκθεσής τους για τον ιατροδικαστή.

Την Τρίτη το βράδυ, οι τραυματιοφορείς καταρριχήθηκαν από τον απότομο βράχο, μέχρι να φτάσουν στα σώματα με την ελπίδα προσπάθειας για ανάκαμψη.

Ο διοικητής της αστυνομίας του Wollongong Chris Craner, δήλωσε ότι η αποστολή ανάκτησης ήταν επικίνδυνη.Διαβάστε επίσης:

Σήψη: Πήγε στον οδοντίατρο για μια επέμβαση ρουτίνας και χρειάστηκε να του αφαιρέσουν χέρια και πόδια

Τα Τραγικά Λάθη της Βασιλικής Οικογένειας που Εξόργισαν την Βασίλισσα Ελισάβετ

Παραλία και μπικίνι: Γυναίκα έβαλε όλους όσους την κορόιδευαν στην θέση τους

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr