"Είμαι 50 Χρονών και Έχασα σε 4 Εβδομάδες 31 Κιλά με την Δίαιτα 1-2-3 και Χωρίς Καθόλου Γυμναστική"
Viralman.gr

«Είμαι 50 Χρονών και Έχασα σε 4 Εβδομάδες 31 Κιλά με την Δίαιτα 1-2-3 και Χωρίς Καθόλου Γυμναστική»

Μία γιαγιά από το Σίδνεϊ αποκάλυψε πώς έχασε 31,5 κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες χωρίς γυμναστική.

Η Ana Reyes έχασε το περιττό βάρος γρήγορα ακολουθώντας ένα απλό, καθαρό πλάνο διατροφής αφού σοκαρίστηκε από μία φωτογραφία που έδειχνε 4 γενιές της οικογένειάς της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς ήμουν. Δεν μπορούσα να ανεβώ τις σκάλες, ούτε να κόψω τα νύχια μου.»

Είπε πως ο τρόπος που ένιωθε για το σώμα της την είχε κάνει να έχει κατάθλιψη και είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της.Τώρα όμως μεταμόρφωσε το σώμα αλλά και την ίδια την ζωή της χάρη σε μία δίαιτα, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα για τον νέο και υγιεινό τρόπο ζωής της.

Το σημείο εκκίνησης ήταν όταν η 50χρονη ανακάλυψη την δίαιτα 123diet που έδινε ένα υγιεινό σχέδιο διατροφής. Από τότε, ακολουθούσε το πλάνο και ποτέ δεν έκλεψε.

«Πολλοί πιστεύουν πως οι δίαιτες απαγορεύουν το φαγητό. Αυτό όμως δεν ισχύει. Έπρεπε να τρώω φρούτα για πρωινό, όπως μήλα και φράουλες, με λίγο γιαούρτι. Το μεσημεριανό μου ήταν σαλάτες με πρωτεΐνη και λαχανικά ενώ για βραδινό έτρωγα μπριζόλες και ψάρια.»«Ποτέ δεν περίμενα να νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Αυτό έχει αλλάξει εντελώς την ζωή μου.»

«Νιώθω φανταστικά, φαίνομαι μικρότερη και έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου.»

Είπε πως είναι τόσο ευχαριστημένη με την δίαιτα αυτή που την συστήνει ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να κάνουν μία υγιεινή αλλαγή.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr