«Είμαι 70 Ετών, Πήγα για Πρώτη Φορά σε Στιλίστα και με έκανε να Φαίνομαι πιο Νέα από την Κόρη μου»
Viralman.gr

«Είμαι 70 Ετών, Πήγα για Πρώτη Φορά σε Στιλίστα και με έκανε να Φαίνομαι πιο Νέα από την Κόρη μου»

Makeovers: Όταν μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν για να κάνουν makeover, υπάρχει μια μικρή ανησυχία μαζί με τον ενθουσιασμό. Δεν είναι σίγουροι αν θα τους αρέσει το αποτέλεσμα. Πολλοί άνθρωποι κρατούν χαμηλά τις προσδοκίες, ωστόσο ελπίζουν για το καλύτερο.

Makeovers:

Μπορεί να ορίσετε πολλά όρια. Όταν κάθεστε όμως μπροστά από έναν καθρέφτη και παρατηρείτε τον μετασχηματισμό όσο ξετυλίγεται, μπορεί να αλλάξει πολλές φορές η διάθεση σας με αυτό που βλέπετε. Η κα Μπαρμπάρα έκανε ένα ταξίδι ως τη Μινεάπολη για να συναντήσει τον Makeover Guy, Christopher Hopkins. Πήγε με υψηλές προσδοκίες και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Αγγίζοντας τα γκρίζα μαλλιά της, δήλωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δείχνω ακριβώς όπως νιώθω και μέσα μου.» Κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού της βίντεο, μοιράζεται ότι είναι 70 ετών και αισθάνεται πως είναι καιρός να μην μοιάζει αρκετά με την ηλικία της.

Makeovers: Οι αλλαγές που έγιναν

Με αυτό κατά νου, αφήνει τον Christopher να έχει την ελευθερία να κάνει ό, τι θέλει με τα μαλλιά της. Αυτό είναι το αγαπημένο του είδος makeover. Ο Κρίστοφερ κάνει τέσσερις ψαλιδιές στο πίσω μέρος της χαίτης της και έτσι απλά, το μήκος των μαλλιών της έχει κοπεί. Φωνάζει: «Εκεί! Αυτό είναι αξιολάτρευτο!». Φυσικά γνωρίζουμε ότι μόλις ξεκίνησε.Ακόμη, με ένα χαμόγελο που κάνει το πρόσωπο της να ακτινοβολεί, η Barbara δείχνει να είναι έτοιμη για οτιδήποτε άλλο έρχεται στο δρόμο της.

Το κούρεμα, το χρώμα των μαλλιών και το ελαφρύ μακιγιάζ φαίνονται απολύτως υπέροχα στη Barbara. Μετά την δουλειά του Christopher, η ομάδα του φρόντιζε τα υπόλοιπα. Τα μαλλιά της Barbara ήταν βαμμένα και μια παλέτα νεανικών χρωμάτων χρησιμοποιήθηκε για το μακιγιάζ της.

Εάν δεν γνωρίζατε την ηλικία της, θα πιστεύατε ότι αυτή η υπέροχη κυρία είναι τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη από την πραγματική της ηλικία. Χαρούμενη που δοκίμασε, η Barbara παραδέχεται ότι αυτό το στυλ, δεν είναι κάτι που θα επέλεγε για τον εαυτό της. Ωστόσο, απλά το λατρεύει.

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο και μοιραστείτε την απεριόριστη χαρά και ενθουσιασμό της Barbara για την νέα της εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι 70 ετών. Ούτε στο εξωτερικό αλλά ούτε και στο εσωτερικό.Ο Makeover Guy τα κατάφερε και πάλι.

Διαβάστε επίσης:

Ταυρομαχίες: Ταύρος πετυχαίνει άσχημα έναν ταυρομάχο αφήνοντας του πληγή 25 εκατοστών

«Με Φώναζαν Λυκάνθρωπο, Μουστακαλού και Φώκια. Βρήκα τον Άντρα των Ονείρων μου και Έγινα μια Κούκλα»

Θάνατος γονιών: Κοριτσάκι 6 μηνών βρέθηκε αφυδατωμένο δίπλα στα πτώματα των γονιών της

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr