Είναι 183 Κιλά και Βγάζει Χιλιάδες Ευρώ Κάθε Φορά που Δουλεύει. Το "Χάρισμά" του θα σας Αφήσει Άφωνους!
Viralman.gr

Είναι 183 Κιλά και Βγάζει Χιλιάδες Ευρώ Κάθε Φορά που Δουλεύει. Το «Χάρισμά» του θα σας Αφήσει Άφωνους!

Ένας άντρας 183 κιλών που κάποτε ντρεπόταν τόσο πολύ για το βάρος του που απέφευγε το πάθος του για την μόδα, έχει ξεκινήσει μία πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο και περπάτησε ακόμα και στην πασαρέλα για την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη.

Ο Arcadio Del Valle, 30, συνήθιζε να αφήνει το μέγεθός του να τον αποτρέπει από το να εξερευνήσει το προσωπικό του στυλ αλλά τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,700 θαυμαστές στο Instagram που τον στηρίζουν. 

Ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τολμηρά σύνολα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πληθωρικό του σώμα το 2015 θέλοντας να σπάει τα στερεότυπα της βιομηχανίας της μόδας και ενθαρρύνοντας και άλλους μεγαλύτερους άντρες να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους.

 Η ειλικρινής του προσέγγιση και η αυτοπεποίθησή του εκτόξευσαν την καριέρα του τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η εταιρεία VOLARE τον προσέλαβε για να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη.

Ο Arcadio είπε: «Το να περπατάω στην πασαρέλα ήταν σουρεαλιστικό. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα σπάσει. Σε όλη μου την ζωή, ποτέ δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο.»«Η αδερφή μου πάντα με υποστήριζε και ήμουν πολύ περήφανος γι’αυτό.»

Ο Arcadio, από την Βοστόνη, έχει περπατήσει σε τρεις μεγάλες επιδείξεις μόδας από το ντεμπούτο του στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

«Παλιά δεν είχα αυτοπεποίθηση. Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο που σου υπαγορεύει να έχεις μία συγκεκριμένη εμφάνιση, αυτό τυπώνεται στο μυαλό σου. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου όταν ήμουν νεαρότερος.»

«Όταν όμως έβλεπα μοντέλα όπως η Tess Holliday να αγαπάνε το σώμα τους, πήρα έμπνευση να κάνω το ίδιο. Ξεκίνησα να ανεβάζω φωτογραφίες μου στο Instagram και η στήριξη του κόσμου μου έδωσε πολύ δύναμη.»«Το μήνυμά μου είναι πως ανεξάρτητα από την εμφάνιση ή το βάρος σου, μπορείς ακόμα να αγαπάς τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που νιώθεις πως σε γεμίζει.»

Λέει πως παρόλο που οι περισσότερο που σχολιάζουν τις φωτογραφίες του είναι θετικοί, συχνά του κάνουν επιθέσεις τρολ του διαδικτύου με άσχημα μηνύματα για το βάρος του.

«Κρίνουν το σχήμα του σώματός μου και το γεγονός πως φοράω μακιγιάζ. Λένε πως δεν θα πρέπει να δείχνω το σώμα μου γιατί είμαι χοντρός.»

«Λένε πως προωθώ την παχυσαρκία και το ανθυγιεινό ενώ αυτό δεν ισχύει. Θέλω απλά να προωθήσω την αγάπη προς τον εαυτό μας και την αποδοχή του ανεξάρτητα από το μέγεθος, το φύλο ή τις ικανότητες.»

«Χρησιμοποιήστε τα ψεγάδια σας για να κάνετε και τους άλλους να αποδεχτούν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.»

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr