Ήρθαν και Λάμπουν: Αυτές είναι οι Προεκλογικές Αφίσες της Μαρίνας Πατούλη στον δήμο Αμαρουσίου! [εικόνες]
Viralman.gr

Ήρθαν και Λάμπουν: Αυτές είναι οι Προεκλογικές Αφίσες της Μαρίνας Πατούλη στον δήμο Αμαρουσίου! [εικόνες]

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. […] Ο συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω»

Με αυτήν την λιτή δήλωση η Μαρίνα Πατούλη απάντησε σε όλους για το αν θα είναι τελικά υποψήφια για τον δήμο Αμαρουσίου στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2019.

Η σύζυγος του απερχόμενου δημάρχου δε θα έχει τη στήριξή του στον αγώνα της για να κάτσει στον δημαρχιακό θώκο. Θα το πάρει όλο στην πλάτη της και θα ανέβει τον Γολγοθά της μόνη.

Η χρυσοποίκιλτη αγκαλιά της θα προσπαθήσει να χωρέσει όλες τις ανάγκες, τα αιτήματα και να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα των συνδημοτών της που δεν απαντήθηκαν ή λύθηκαν στις θητείες του συζύγου της ως δήμαρχος.

Μία χρυσή ευκαιρία τής εμφανίζεται να γίνει το επόμενο σπουδαίο πρόσωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση, το golden girl της κοινωνικής προσφοράς στον δήμο Αμαρουσίου.

Οι αφίσες της προεκλογικής της εκστρατείας έρχονται αποκλειστικά στο Menshouse και έχουν όλες κάτι από την ίδια.Τέρμα πια στις αυταπάτες. Ή με την Πατούλη ή με νεοδημοκράτες.πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr