Η καλύτερη ηλικία να παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου
Viralman.gr

Η καλύτερη ηλικία να παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το ζώδιό μας λέει πολλά για τον εαυτό μας και μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα και να καταλάβουμε ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτούμε.

1. Κριός

O Κριός ζει συνέχεια στο τώρα. Ενθουσιάζεται εύκολα και είναι πεισματάρης. Αυτό σημαίνει πως δεν του αρέσει να περιμένει και έτσι βιάζεται να κάνει πράγματα. Έτσι, είναι καλύτερο να περιμένετε να φύγετε από την 2η δεκαετία για να αποφασίσετε να δεσμευτείτε.

2. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ πιο ήρεμος από τον Κριό. Θέλει την ασφάλεια και την σταθερότητα και έτσι είναι πιο πιθανό να περιμένει πριν πάρει την μεγάλη απόφαση. Όμως το να τα βρει με τον εαυτό του είναι το κλειδί για οποιαδήποτε σχέση. Η καλύτερη ηλικία για να παντρευτεί ένας Ταύρος είναι συνήθως μετά τα 30.

3. Δίδυμος

Την μία στιγμή θέλει το ένα και την άλλη κάτι εντελώς διαφορετικό. Ενώ αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει, σίγουρα θα μειωθεί μετά τα 30. Η καλύτερη ηλικία για να παντρευτεί ένας δίδυμος είναι μετά τα 30.

4. Καρκίνος

Ο καρκίνος ψάχνει την ασφάλεια. Εάν γνωρίσει κάποιον που θα τον κάνει να νιώθει ασφάλεια μπορεί να βιαστεί να κλείσει την συμφωνία. Δεν κάνει δεύτερες σκέψεις. Θα δυναμώσουν τον δεσμό και θα φτιάξουν το δικό τους καταφύγιο. Η καλύτερη ηλικία είναι κοντά στα 25.5. Λέων

Ο Λέων δεν βιάζεται και συνήθως ηρεμεί τελευταίος. Η καλύτερη ηλικία να παντρευτεί είναι στα τέλη των 30 ή στις αρχές των 40.

6. Παρθένος

Πολλές φορές βιάζονται να κάνουν αυτό που τους φαίνεται σωστό. Οι παρθένοι παντρεύονται νωρίς, περίπου στα 21-24, αν και καλύτερο θα ήταν να περιμένουν μέχρι τα 27-29 όταν θα έχουν βρει τον εαυτό τους.

7. Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την απλότητα και την συνοχή. Δεν του αρέσουν οι μεγάλοι και υπερβολικοί γάμοι και δεν σκέφτονται πολύ τα πράγματα. Το καλύτερο είναι να παντρευτούν γύρω στα 20-25.

8. Σκορπιός

Μπορεί να γίνει κτητικός και να καταλήξει να παντρεύεται όσο πιο νωρίς γίνεται. Ωστόσο, λόγω του πάθους του, μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν προβλήματα στον γάμο. Είναι καλύτερο να περιμένει να μάθει τον εαυτό του πριν προχωρήσει. Η καλύτερη ηλικία είναι στα τέλη των 30 ή στις αρχές των 40.9. Τοξότης

Δυσκολεύονται να επικεντρωθούν στα ραντεβού και αργούν να κάνουν σοβαρή σχέση. Έτσι, συνήθως παντρεύονται στα μέσα των 30 όταν έχουν πετύχει τους περισσότερους από τους στόχους τους και είναι έτοιμοι να επικεντρωθούν στην αγάπη.

10. Αιγόκερως

Συνήθως ψάχνει έναν τέτοιο δεσμό πιο νωρίς από άλλους. Του αρέσει η οικογένεια και θέλει να την ξεκινήσει νωρίς. Έτσι, είναι καλύτερο να παντρευτεί στα μέσα των 20. Η αφοσίωσή του θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

11. Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που μπορεί να μην παντρευτεί καθόλου. Του αρέσει να είναι μοναδικός και αυτό τον βγάζει από το συνηθισμένο μονοπάτι. Συνήθως του αρέσει να ταξιδεύει και να εξερευνεί. Εάν παντρευτεί, είναι καλύτερο να το κάνει στα 40 ή τα 50 του.

12. Ιχθύς

Ο ιχθύς δεν θέλει να μένει μόνος και αυτό τον κάνει να βρίσκει γρήγορα ταίρι. Ωστόσο, είναι ονειροπόλος και έτσι βρίσκεται συχνά σε εσωτερική σύγκρουση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα περιμένει για πάντα. Η καλύτερη ηλικία να παντρευτεί, εφόσον τα έχει βρει με τον εαυτό του, είναι τα 26.

Credit: diply.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr