Καπάτσα Νοικοκυρά Κατάφερε να Ανανεώσει την Κουζίνα με Μόλις 22€
Viralman.gr

Καπάτσα Νοικοκυρά Κατάφερε να Ανανεώσει την Κουζίνα με Μόλις 22€

Διακόσμηση κουζίνας: Μια γυναίκα αποκάλυψε το πώς κατάφερε να ανακαινίσει ολόκληρη την κουζίνα της, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοκόλλητες ετικέτες. Δημοσιεύοντας στην ομάδα του Facebook, Extreme Couponing και Bargains UK, μοιράστηκε απίστευτες φωτογραφίες πριν και μετά την αλλαγή.

Διακόσμηση κουζίνας: Πως κατάφερε να δώσει τόσα λίγα

Η ανακαίνιση μιας κουζίνας μπορεί να είναι μια πολύ δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά αν έχετε 23 ευρώ και τρεις ώρες για να διαθέσετε, τότε μπορείτε να το μετατρέψετε μόνοι σας.

Μια γυναίκα αποκάλυψε το αποτέλεσμα που είχε η χρήση αυτοκόλλητων ετικετών αξίας 17 ευρώ από το Wilkos και ένα εξαιρετικό εργαλείο από το B & Q, που κοστίζε μόλις 5 ευρώ.

Δημοσίευσε: «Αυτοκόλλητα Wilkos! Το μαύρο είναι πριν από το λευκό.«Το βοηθητικό εργαλείο από το b & q τα κάνει όλα πολύ πιο εύκολα!»

Διακόσμηση κουζίνας: Πόσο χρόνο της πήρε

Αργότερα αποκάλυψε ότι για ολόκληρο το μετασχηματισμό της πήρε μόνο ένα απόγευμα, προσθέτοντας: «Χρειάστηκαν περίπου 3 ώρες, αλλά είμαι τελειομανής!

«Ήταν λίγο αγχωτικό κατά περιόδους, αλλά αρκετά εύκολο να γίνει αφού υπάρχει και εργαλείο που μπορείτε να αγοράσετε».Ο κόσμος επαινεί τα χειροτεχνήματα της γυναίκας μέσω διαδικτύου, καλώντας τη νέα της κουζίνα «καταπληκτική».

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος διατροφή: Πεθαίνει με το που αρχίσετε αυτά τα 5 τρόφιμα

Κακοποίηση ζώων: Έσπασε την ουρά γερμανικού ποιμενικού επειδή δεν καθόταν ακίνητο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr