Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες που φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο!
Viralman.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες που φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο!

το περιοδικό People και την Γεωργία Χαλκιά μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου, η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε και στην απόφασή της να πάρει έναν άστεγο στο σπίτι και να του προσφέρει ζεστασιά αλλά και χρήματα προκειμένου να μπορεί να επιβιώνει.

Όπως την φιλοξενία που εξομολογηθήκατε πρόσφατα, πως προσφέρατε σε έναν άστεγο συνάνθρωπό μας;Ναι, φιλοξενώ τον κύριο Δημήτρη έναν μεγάλο και άξιο άνθρωπο, που προσφέρει όσο μπορεί στο σπίτι. Κάνει μερεμέτια, φροντίζει την αυλή, περιποιείται τον κήπο και πάει βόλτα τα δύο μου σκυλιά για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Του έχω παραχωρήσει μια γωνιά σε ένα σπίτι που είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει μια ακόμη ψυχή. Ευγνωμονώ την τύχη που μου επιτρέπει να βοηθάω. Θυμάμαι είχε τόσο κρύο που σκεφτόμουν πως δεν θα αντέξει τον σκληρό χειμώνα.

Χαμογελώ στη ζωή για όσα μπορώ να δίνω και όταν παρατηρώ θλιμμένους ανθρώπους διαλέγω να τους χαμογελώ η ίδια ώστε να το προκαλέσω και σε εκείνους. Θα σου πω και κάτι ακόμη, στις 7:00 το πρωί την ώρα που οδηγώ και κάποιος προσπαθεί να μπει σφήνα, αντί να του πω θυμωμένα, ‘’που πας εσύ’’, του λέω ‘’καλημέρα περάστε’’. Όταν πάρουμε απόφαση ότι είμαστε περαστικοί από τον κόσμο, όλα αυτά μοιάζουν αστεία!

πηγή: fthis.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr