Κατερίνα Πεφτίτση: Ο πατέρας μου είναι στην εντατική από τις 27 Ιουλίου, είναι θύμα κορωνοϊού
Viralman.gr

Κατερίνα Πεφτίτση: Ο πατέρας μου είναι στην εντατική από τις 27 Ιουλίου, είναι θύμα κορωνοϊού

Για τον πατέρα της ο οποίος αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του, μίλησε η Κατερίνα Πεφτίτση, αναφέροντας πως «είναι θύμα κορωνοϊού».

«Ο πατέρας μου είναι σε μία δύσκολη κατάσταση και παλεύουμε για αυτό. Πλέον, βέβαια, έχει ξεπεράσει τον Covid-19 και τον έχουν μεταφέρει σε άλλο θάλαμο αλλά παραμένει στην εντατική πολύ σοβαρά με μεγάλα προβλήματα», είπε η πρώην παίκτρια του GNTM στην εκπομπή «Love It».

«Στην αρχή, ήμουν θετική και οικογενειακώς κάναμε όλοι θετικές σκέψεις, μα όσο περνάει αυτό το κομμάτι, αρχίζουν και πέφτουν οι ελπίδες μου. Μετά ξανανεβαίνουν, μετά ξαναπέφτουν, μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό», συμπλήρωσε.«Η μόνη επικοινωνία που έχουμε, είναι τηλεφωνική»

Και προσέθεσε πως «δύναμη αντλώ από την αδελφή μου, που είναι τρελή και πνεύμα θετικής ενέργειας και αύρας», εκφράζοντας πως ο πατέρας της είναι στην εντατική από τις 27 Ιουλίου.«Η μόνη επικοινωνία που έχουμε είναι τηλεφωνική, μία φορά την ημέρα με τους γιατρούς που είναι εκεί. Ετοιμάζουμε ερωτήσεις για να μην τους καθυστερούμε», εξέφρασε από την πλευρά της.

πηγη: iefimerida.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr