Καθαρίστε το στρώμα του κρεβατιού από λεκέδες και ακάρεα με 2 υλικά που έχετε στην κουζίνα σας
Viralman.gr

Καθαρίστε το στρώμα του κρεβατιού από λεκέδες και ακάρεα με 2 υλικά που έχετε στην κουζίνα σας

Καθαρισμός στρώματος – Συμβουλές για το σπίτι: Οι περισσότερες νοικοκυρές θέλουν να έχουν ένα καθαρό σπίτι. Τα στρώματα των υπνοδωματίων αποτελούσαν από πάντοτε ένα πρόβλημα των νοικοκυρών. Ωστόσο, σε περίπτωση που εκείνες ακολουθήσουν το σωστό δρόμο, το βέβαιο είναι πως θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα:

Καθαρισμός στρώματος – Συμβουλές για το σπίτι: Πέντε κόλπα για να διατηρήσετε, το στρώμα σας, σε ένα πολύ καλό επίπεδο

1. Αφού βγάλετε τα σεντόνια από το στρώμα, σκουπίστε το στρώμα καλά, φροντίζοντας φυσικά η ηλεκτρική σκούπα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι καθαρή. Αμέσως μετά το σκούπισμα ρίξτε πάνω σε όλο το στρώμα σκόνη μαγειρικής σόδας και αφήστε την εκεί για 30 λεπτά.

2. Αφού περάσουν τα 30 λεπτά, σκουπίστε τη σόδα προσεκτικά. Αν υπάρχουν λεκέδες στο στρώμα σας, φτιάξτε μια πάστα που θα αποτελείται από αλάτι, μαγειρική σόδα και κρύο νερό, και τρίψτε ταμποναριστά με το μείγμα τους λεκέδες σας.Καθαρισμός στρώματος – Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλα κόλπα για να διατηρήσετε, το στρώμα σας, σε ένα πολύ καλό επίπεδο

3. Αφήστε την πάστα να κάνει τη δουλειά της για λίγα λεπτά και καθαρίστε με κρύο νερό.

4. Αν υποπτεύεστε πως στο στρώμα σας υπάρχουν ζωύφια, τότε καλύτερα να καλέσετε κάποιον επαγγελματία που θα μπορέσει να τα εξουδετερώσει αποτελεσματικά.Καθαρισμός στρώματος – Συμβουλές για το σπίτι: Το τελευταίο κόλπο για να διατηρήσετε, το στρώμα σας, σε ένα πολύ καλό επίπεδο

5. Kαλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε προστατευτικό στρώματος για να διατηρήσετε το στρώμα σαν καινούριο για περισσότερα χρόνια.

Πηγή: enimerotiko.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr