Κάθε Μέρα που Περνούσε, ο Όγκος στο Πρόσωπό του Μεγάλωνε συνεχώς. 10 Χρόνια Μετά, αποφασίζει να Εγχειριστεί.
Viralman.gr

Κάθε Μέρα που Περνούσε, ο Όγκος στο Πρόσωπό του Μεγάλωνε συνεχώς. 10 Χρόνια Μετά, αποφασίζει να Εγχειριστεί.

Ο 22χρονος που περίμενε μία δεκαετία για να προχωρήσει στην αφαίρεση του τεράστιου όγκου που είχε στο πρόσωπο, επιβίωσε τελικά από την δύσκολη επέμβαση. Ο Lucas McCulley από το Idaho αφαίρεσε το συγγενές λεμφαγγείωμα την Τρίτη στην Νέα Υόρκη και η μητέρα του αποκάλυψε πως είναι καλά στην υγεία του. 

Ο McCulley μάζεψε πάνω από $112,000 για να κάνει την επέμβαση που χρειαζόταν μέσα από το GoFundMe. Αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα ήταν εφικτή μέχρι τον περασμένο μήνα, όταν πήρε τα ευχάριστα νέα από την ομάδα των γιατρών.

Ο ειδικός σε τέτοια θέματα, Dr Gregory Levitin, είπε πως θα μπορούσε να κάνει την επέμβαση παρά την δυσκολία της κατάστασής του.«Σπάνια βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις και στην συγκεκριμένη ο όγκος είναι παντού. Είναι πίσω από το μάτι, τον εγκέφαλο και κολλημένος στους μυς.»

Αλλά αφού ο Dr Levitin συμφώνησε να κάνει την επέμβαση, η ημερομηνία ορίστηκε στις 18 Οκτωβρίου. Στην σελίδα του στο GoFundMe, ο McCulley είπε πως είχε κάνει 24 επεμβάσεις στον όγκο του μέχρι τώρα και ελπίζει η 25η να τα αλλάξει όλα.Σύμφωνα με την μητέρα του, Sheri McCulley, η επέμβαση πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν.

Τα λεμφαγγειώματα είναι συγγενείς όγκοι που δημιουργούνται στον λαιμό και το κεφάλι και φράζουν τους αεραγωγούς προκαλώντας έντονο πόνο. Επηρεάζουν το λεμφικό σύστημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το ανοσοποιητικό, καθώς είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των περιττών υγρών από τους ιστούς.

Credit:dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr