Πα - Τέρας Bίαζε Καθημερινά για 10 Χρόνια την Κόρη του και Δηλώνει Περήφανος γι Αυτό.
Viralman.gr

Πα – Τέρας Bίαζε Καθημερινά για 10 Χρόνια την Κόρη του και Δηλώνει Περήφανος γι Αυτό.

Ένας πατέρας, παραδέχτηκε ότι βιάζει επανειλημμένα την κόρη του. Άρχισε να γελάει με ειρωνεία, όταν συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη του στο δικαστήριο.

Bιασμός: 

Η Jennifer Haynes κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της Richard. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει περίπου 2.500 προσωπικότητες, ως μηχανισμό αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ο Ρίτσαρντ αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί τους βιασμούς. Ομολόγησε όμως δύο ώρες αργότερα.

Το ζευγάρι, είδε ο ένας τον άλλο σήμερα στο δικαστήριο. Αντί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά όμως ο Ρίτσαρντ, άρχισε να γελάει με ειρωνεία προς την κόρη του, που βίαζε επανειλημμένα, για το διάστημα που η ίδια ήταν από 4 έως 14 ετών.

«Με άκουγε να τον παρακαλάω να σταματήσει, με άκουγε να κλαίω, έβλεπε τον πόνο και τον φόβο που μου προκαλούσε», είπε η Jenny.«Έβλεπε το αίμα και τη σωματική βλάβη που μου προκαλούσε και την επόμενη μέρα επέλεγε να το ξανά κάνει. Η κακοποίηση που δέχτηκα από τον πατέρα μου ήταν υπολογισμένη και σχεδιασμένη».

Η κα Haynes είπε ότι ο πατέρας της, την έκανε να αισθάνεται ανίκανη και κάτι υποδεέστερο από άνθρωπος.

Bιασμός κόρης: Η κακοποίηση προκάλεσε ψυχολογικά τραύματα

Η σεξουαλική κακοποίηση του πατέρα της την ανάγκασε να αναπτύξει χιλιάδες προσωπικότητες για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σε αυτές ανήκουν η «Muscles» και η τεσσάρων ετών «Symphony», οι οποίες ήταν δύο από τις 33 προσωπικότητες που άλλαξε την Παρασκευή, ενώ παρείχε αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

«Όταν ο μπαμπάς μου, με είχε σχεδόν σκοτώσει σωματικά, η Symphony άλλαζε την προσωπικότητα που ήταν σχεδόν νεκρή και την αντικαθιστούσε με μια άλλη προσωπικότητα για να συνεχίσει να ζει».«Ανυπομονώ να τον δω να μπαίνει στην φυλακή.»

Η βίαιη κακοποίηση, έκανε τη κα Haynes να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Τώρα πλέον διαθέτει μια σακούλα κολοστομίας, την οποία χαρακτήρισε ως «υποτιμητική και καθημερινή υπενθύμιση» των εγκλημάτων του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου, μου αφαιρούσε τα γυαλιά κάθε φορά που ήθελε να με κακοποιήσει».

Όποτε δεν μπορώ να δω καλά ή έχει εξασθενίσει η όραση μου, πανικοβάλλομαι και πλημμυρίζω με αναδρομές των κακοποιήσεων.»

Η κα Haynes παρακαλούσε τον δικαστή Huggett, να στείλει τον πατέρα της στη φυλακή για πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Οι Νοσοκόμες Ξέσπασαν σε Λυγμούς Όταν Είδαν Σε Τι Βαθμό Κακοποίησαν το Κακόμοιρο Βρέφος τους

Αλλαγές Εμφάνισης: Το makeover της γυναίκας του, τον έκανε να βάλει τα κλάματα

Γαλλικό μανικιούρ: Συμβουλές για τέλεια νύχια κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr