Κι όμως ισχύει: Ο τρόπος που Κοιμάστε με το Ταίρι σας, Αποκαλύπτει πολλά για τη Σχέση σας. - Ποια η δική σας Στάση Ύπνου;
Viralman.gr

Κι όμως ισχύει: Ο τρόπος που Κοιμάστε με το Ταίρι σας, Αποκαλύπτει πολλά για τη Σχέση σας. – Ποια η δική σας Στάση Ύπνου;

H εφαρμογή LoveByte πρόσφατα έδειξε 10 στάσεις του ύπνου που κάθε ζευγάρι θα αναγνωρίσει. Το να κοιμάσαι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι είτε πολύ γλυκό, είτε επίπονο, ανάλογα από το πόσο σε αφήνει να κοιμηθείς. 

Κάθε στάση του ύπνου έχει κάτι να σου πει για την οικειότητα ή το είδος της σχέσης που έχετε:

1. Ο ένας παίρνει τον περισσότερο χώρο και μερικές φορές κοιμάται και πάνω στον άλλον. Αυτό δείχνει πως ο σύντροφος που έχει το πάνω χέρι τείνει να γίνεται εγωιστής και χρειάζεται να δουλέψει τον τρόπο που επικοινωνεί.

2. Με μικρή απόσταση, το ζευγάρι περνάει χρόνο στο κινητό αντί να κοιμάται.

3. Περνούνε περισσότερο χρόνο παρτάροντας και κοιμούνται ελάχιστα. Αυτοί που κοιμούνται με το πρόσωπο προς τα κάτω και χωρίς να ξυπνάνε εύκολα δείχνουν σημάδια άγχους και τείνουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους.4. Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο και φαίνεται η έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους. Λατρεύουν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και να συζητούν.

5. Νέα ζευγάρια θα καταλάβουν εύκολα αυτή την στάση. Δίνουν αρκετό χώρο ο ένας στον άλλον ενώ δείχνουν την στοργή τους κρατώντας τα χέρια.

6. Ο προσωπικός χώρος και η οικειότητα είναι πολύ σημαντικά και οι δυο τους παραμένουν ακόμα ενωμένοι. Αυτή η στάση δείχνει πως φέρονται ο ένας στον άλλον με ισότητα.

7. Άνεση και ασφάλεια είναι τα σημάδια ενός ζευγαριού που κοιμούνται με απόσταση. Αγαπούν τον καλό ύπνο και δεν αγχώνονται για λεπτομέρειες.8. Έτσι υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή φυσική επαφή και είναι αγαπημένη στάση πολλών ζευγαριών. Δείχνει πως ο ένας φροντίζει και προστατεύει τον άλλον.

9. Ο ένας σύντροφος, συνήθως ο άντρας, κοιμάται ανάσκελα και η κοπέλα κοιμάται στα χέρια του. Αυτό δείχνει πως προστατεύει και δίνει ασφάλεια στην σχέση τους.

10. Ο ένας σύντροφος τυλίγεται γύρω από τον άλλον ενώ κοιμάται. Αυτό δείχνει πως δεν τον χορταίνει.

Credit: elitereaders.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr