Κοιμίζει 4 Άτομα, στο Φτιάχνουν σε Μια Μέρα, Είναι Υπερπολυτελές και Κοστίζει Όσο Μισό Μισθός.
Viralman.gr

Κοιμίζει 4 Άτομα, στο Φτιάχνουν σε Μια Μέρα, Είναι Υπερπολυτελές και Κοστίζει Όσο Μισό Μισθός.

Θα τα λατρέψετε και όχι άδικα… Είναι υπερπολυτελή, μπορείτε να τα παραγγείλετε στο μέγεθος που θέλετε και κοιμίζουν 4 άτομα ή ακόμη και 6.

Χαρακτηριστικά του σπιτιού

Σε μόλις 15 τετραγωνικά μέτρα, που είναι η μικρότερη επιλογή, ο χώρος είναι τόσο συμπαγής για να ταιριάζει, ενώ παράλληλα έχει ακόμα αρκετό χώρο για να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να φιλοξενήσετε φίλους.

 

 Εάν δεν είστε έτοιμοι να μετακινήσετε ολόκληρη τη ζωή σας σε ένα μικρό χώρο όπως αυτό, μην φοβάστε. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε ξενώνα, στούντιο, σπίτι κήπου, σπίτι πισίνας ή ό,τι άλλο επιθυμεί η καρδιά σας. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα μέρη και τις οδηγίες τους από το Amazon.

Εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον όπως ηλεκτρικό ρεύμα σε αυτό το σπίτι, θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας – δεν περιλαμβάνει καμία από αυτές τις ανέσεις. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ζωγραφίσετε τη ξύλινη δομή και να διακοσμήσετε όπως θέλετε – το μικροσκοπικό αυτό σπίτι, είναι δικό σας για να το προσαρμόσετε!

Ποιες δυνατότητες υπάρχουν

Και για τους πιο έμπειρους χτίστες DIY, υπάρχει ένα έργο που περιμένει να χτιστεί για όσους τολμούν να δοκιμάσουν. Τι θα λέγατε για έναν ολόκληρο ξενώνα για την αυλή σας;Όσον αφορά το κόστος τους, τα μικρότερα σπίτια ξεκινούν από τις 3.000 ευρώ και τα μεγαλύτερη υπερπολυτελή μπορεί να φτάσουν και τις 18000 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος διατροφή: Πεθαίνει με το που αρχίσετε αυτά τα 5 τρόφιμα

Κακοποίηση ζώων: Έσπασε την ουρά γερμανικού ποιμενικού επειδή δεν καθόταν ακίνητο

Κοστίζει 3 Χιλιάρικα, στο Στήνουν σε Μια Μέρα και το Εσωτερικό του θα σε Μαγέψει.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr