Κοιτούσε μια Φωτογραφία από τα Νήπια όταν Είδε Κάτι Πολύ Περίεργο. Σοκαρισμένος Φώναξε τη Γυναίκα του.
Viralman.gr

Κοιτούσε μια Φωτογραφία από τα Νήπια όταν Είδε Κάτι Πολύ Περίεργο. Σοκαρισμένος Φώναξε τη Γυναίκα του.

Ο Evan Ayers, ζήτησε από τη σύζυγό του να του δείξει φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Ήθελε να γνωρίσει τη σύζυγό του, Brytin Waterlyn, ακόμα καλύτερα.

Αλλά όταν έριχνε μια ματιά στις προσχολικές της φωτογραφίες, ο Ayers εξεπλάγην. «Ενώ ψάχναμε στην κουζίνα για ρύζι, η γυναίκα μου και εγώ πέσαμε πάνω σε αυτή τη φωτογραφία από το νηπιαγωγείο της.

Ξεκίνησα να γελάω γιατί την αναγνώρισα αμέσως. Κάποιοι λένε ότι δεν ήταν απολύτως άνθρωπος.», έγραψε ο Ayers.

«Τότε συνειδητοποίησα κάτι πολύ παράξενο στην φωτογραφία», εξηγεί. Είδε ένα πρόσωπο που γνώριζε πολύ καλά. Ήταν αυτός!Το ζευγάρι ανακάλυψε ότι όχι μόνο είχαν συναντηθεί αργότερα στη ζωή και ερωτεύτηκαν, αλλά είχαν ξεκινήσει και τη ζωή τους μαζί. Ήταν στην ίδια τάξη στα νήπια και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ayers και Waterlyn κάθονταν δίπλα ο ένας με τον άλλο. Σίγουρα, είχαν λόγο να είναι μαζί. Χωρίς αμφιβολία, έπρεπε να είναι.

Αν και ήταν στην ίδια τάξη τότε, δεν μεγάλωσαν μαζί. Μεγάλωσαν σε διαφορετικές πόλεις και αργότερα επανασυνδέθηκαν. Ήταν μια δεκαετία αργότερα.Αν και έχουν περάσει περισσότερα από δεκαέξι χρόνια από την φωτογραφία, η σύζυγός του εξακολουθεί να έχει το ίδιο χαμόγελο. Μερικά πράγματα απλά δεν αλλάζουν.

«Οι άνθρωποι λένε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και κανονικά δεν το πιστεύω. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα κάνω μια εξαίρεση», σχολίασε κάποιος.

Credit: awmfaith.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr