Κόμπι Μπράιαντ: Η ανάρτηση της Βανέσα για την αδικοχαμένη 13χρονη κόρη της
Viralman.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Η ανάρτηση της Βανέσα για την αδικοχαμένη 13χρονη κόρη της

Συγκινεί η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα σκίτσο της κόρης της Τζιάνα που σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα της και θρυλικό μπασκετμπολίστα.

Στο σκίτσο, η Τζιάνα χαμογελά και κρατά μπάλα του μπάσκετ. Η Βανέσα σχολίασε: «Βλέποντας το κοριτσάκι μου να χαμογελά και να χαίρεται και πάλι με μία μπάλα του μπάσκετ στο χέρι της, περιτυλιγμένη από αγάπη, ζέστανε την καρδιά μου. Ευχαριστώ! Η Τζίτζι μου».Συγκινεί η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα.

Aναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα σκίτσο της κόρης της Τζιάνα.

Στο σκίτσο, η Τζιάνα χαμογελά και κρατά μπάλα του μπάσκετ.

Η συγκινητική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για την κόρη της

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ με ανακοίνωσή της ανέφερε: «Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει λάβει έγκριση για να μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας για την τραγωδία της περασμένης Κυριακής. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τις ιστορίες που σχετίζονται με παλαιότερες μετακινήσεις της οικογένειας μέσω εναέριων μέσων» τονίζει η πρόεδρος της εταιρείας Kobe Inc, και συνεχίζει: «Ζητάμε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σεβασμό και υπεύθυνη κρίση αυτές τις δύσκολες ώρες. Αυτές οι ανακριβείς αναφορές πληγώνουν ακόμη περισσότερο μια οικογένεια που πενθεί».

πηγή: newsbomb.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr