Κόμπι Μπράιαντ: "Λουκέτο" στην εταιρεία με το ελικόπτερο- Το μεγάλο της λάθος
Viralman.gr

Κόμπι Μπράιαντ: «Λουκέτο» στην εταιρεία με το ελικόπτερο- Το μεγάλο της λάθος

«Ρολά» κατεβάζει η εταιρεία που διαχειριζόταν το ελικόπτερο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και 7 ακόμη άνθρωποι.
Μια ημέρα μετά το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του Κόμπι Μπράιντ, Βανέσα, η Island Express Helicopters ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία της επ’ αόριστον. Σύμφωνα με τους LA Times, η εταιρεία αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της για την τραγωδία με τον Κόμπι Μπράιαντ:

«Το σοκ από το δυστύχημα επηρέασε όλο το προσωπικό μας και η διοίκηση αποφάσισε ότι η λειτουργία της εταιρείας πρέπει να ανασταλεί, καθώς αυτό κρίθηκε πρέπον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες μας.»
Κόμπι Μπράιαντ: Η μεγάλη παράλειψη της εταιρείαςΗ εταιρεία Island Express Helicopters σημαδεύτηκε ανεπανόρθωτα από το δυστύχημα με τον Κόμπι Μπράιντ και την κόρη του. Οι LA Times επισημαίνουν ότι η εταιρεία είχε ιδρυθεί το 1986 και ισχυριζόταν ότι διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο των επιβατικών Sikorsky S-76 (το ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Κόμπι Μπράιαντ) στη Δυτική Ακτή.

Σε διαφημίσεις της η εταιρεία ανέφερε ότι οι πελάτες της θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν με το ίδιο ελικόπτερο που χρησιμοποίησαν «ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας». Ο Κόμπι Μπράιαντ πετούσε με ένα Sikorsky S-76B που είχε κατασκευαστεί το 1991.

Σύμφωνα με τους ερευνητές που ασχολούνται με τη μοιραία πτήση του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, το ελικόπτερο δεν ήταν εξοπλισμένο με σύστημα προειδοποίησης προσέγγισης εδάφους. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, προ 16 ετών, είχε εκδώσει οδηγία τονίζοντας ότι όλα τα ελικόπτερα που μεταφέρουν πάνω από 6 επιβάτες -όπως στην περίπτωση του Κόμπι Μπράιαντ- οφείλουν να έχουν το εν λόγω σύστημα.
Πηγή: iefimerida.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr