Κορονοϊός: «Κόλαση» στη μαρίνα του Φλοίσβου από κόσμο παρά τις προειδοποιήσεις
Viralman.gr

Κορονοϊός: «Κόλαση» στη μαρίνα του Φλοίσβου από κόσμο παρά τις προειδοποιήσεις

Τι κι αν έχει κλείσει… η μισή Ελλάδα κι οι ειδικοί συνιστούν να “μείνουμε σπίτι”, όπως λέει το σλόγκαν του υπουργείο Υγείας, καθότι ο κορονοϊός εξαπλώνεται ραγδαία…

Το… καφεδάκι δεν “κόβεται” όπως φαίνεται για εκατοντάδες συμπολίτες μας. Με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και παρέες, απολαμβάνουν σαν να μην συμβαίνει… το παραμικρό στη χώρα μας, τον καφέ τους με θέα την θάλασσα.

Η ατομική ευθύνη… πάει περίπατο στην προκειμένη περίπτωση, όπως και οι συγκεκριμένοι συμπολίτες, καθώς από το πρωί της Παρασκευής, 13.03.2020, εκατοντάδες κόσμος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr βρέθηκε στην ηλιόλουστη μαρίνα του Φλοίσβου αψηφώντας τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού.

Κανένας… κορονοϊός! Φλοίσβος!

Τι κι αν οι διαφημιστικές καμπάνες του ΕΟΔΥ προτρέπουν τους πάντες να μην βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους, τι κι αν τα αδιευκρίνιστης προέλευσης κρούσματα συνεχώς αυξάνονται, κάποιοι επιμένουν να μην υπακούν στις οδηγίες και να εξακολουθούν να κάνουν του κεφαλιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ήταν οι επιχειρηματίες που δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένοι να υποδεχτούν τόσο κόσμο στα μαγαζιά τους, γι αυτό και έφτασαν στο σημείο, να κάνουν μέχρι και ανάκληση των ρεπό σε κάποιους από τους υπαλλήλους τους, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους “ανυπάκουους”.

Εκατοντάδες ήταν και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα υπαίθρια πάρκινγκ της μαρίνας, αλλά και πάνω δρόμο, ενώ πολλοί προτίμησαν τα ποδήλατα τους και τα ηλεκτρικά τους πατίνια.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr