Κώστας Ευριπιώτης: "Μαύρα" γενέθλια για τον γιο του. Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του
Viralman.gr

Κώστας Ευριπιώτης: «Μαύρα» γενέθλια για τον γιο του. Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του

Μαύρα» γενέθλια για τον γιο του θρυλικού και πολυαγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη! Η ανατριχιαστική ανάρτηση…

Σήμερα, μεγαλώνει κατά έναν χρόνο ο γιος του ηθοποιού, Ίωνας, και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον οποίο και διαχειρίζεται καιρό τώρα η οικογένεια, δημοσιεύτηκε μια πολύ τρυφερή και γλυκιά ανάρτηση…


«Μπορεί να λείπει η παρουσία του μπαμπά μας, από τα φετινά γενέθλια ,όμως κυριαρχεί στις καρδιές μας η ψυχή του, το φως του ,η ευχή του ,η τεράστια αγκαλιά του και η μεγάλη του αγάπη για την οικογένειά μας.
Ίωνά μας ,,να τα εκατοστήσεις…
Σε λατρεύουμε.»

 Κώστας Ευριπιώτης: Η συγκλονιστική του πράξη για χάρη των παιδιών του!  
Ο Κώστας Ευριπιώτης για χάρη των παιδιών του είχε κάνει μια συγκλονιστική πράξη που κανείς ωστόσο δεν γνώριζε, εκτός από τα πολύ κοντινά του πρόσωπα…

Μέσα από το Vanda’s blog, θα σας αποκαλύψω τα όσα έμαθα για τον ηθοποιό – θρύλο…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, λίγο μετά τον χαμό του, έμαθα πως πριν από λίγα χρόνια είχα κάνει κάτι… συγκινητικό για χάρη των παιδιών του!

Ήταν ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και αγαπούσε την οικογένειά του πολύ! Τους είχε όλους πάνω από όλα και γι αυτό αποφάσισε πως ήθελε να τους «κουβαλάει» πάντα μαζί του! Τι εννοώ με αυτό;Πριν από λίγα χρόνια, ο Κώστας Ευριπιώτης έκανε ένα τατουάζ που του θύμιζε τα παιδιά του!

Ήταν γι αυτούς, ήταν για να τους έχει πάντα μαζί του!

Όπως μου μετέφερε κοντινό του πρόσωπο, από το φιλικό του περιβάλλον, την κίνηση αυτή την γνώριζαν πολύ λίγα και πολύ δικά του άτομα.

Καλό παράδεισο…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr