Κτηνωδία: Τούρκοι έκοψαν τα πόδια κουταβιού και το παράτησαν – Το σκυλάκι πέθανε δύο μέρες μετά
Viralman.gr

Κτηνωδία: Τούρκοι έκοψαν τα πόδια κουταβιού και το παράτησαν – Το σκυλάκι πέθανε δύο μέρες μετά

Με τσεκούρι ή άλλο παρεμφερές εργαλείο κόπηκαν τα πόδια του, σύμφωνα με κτηνίατρο. Οργή στην Τουρκία για την απίστευτη αγριότητα.

Οργή και ξεσηκωμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία η φρικτή δολοφονία ενός αδέσποτου κουταβιού. Το σκυλάκι εντοπίστηκε από διερχόμενους σε δασώδη περιοχή στην δυτική επαρχία Σακάρια.

Αγωνιζόταν να κρατηθεί στη ζωή, αφού του είχαν κόψει και τα τέσσερα πόδια του. Μολονότι διακομίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, δεν άντεξε και πέθανε 2 μέρες μετά.

Χειριστής βαρέως οχήματος που εργαζόταν στην περιοχή τέθηκε συνελήφθη, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του σκύλου, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.BilgilendirmeEkte resimde görünen 2 aylik erkek sokak köpeği sapancada besleme yapilan noktada aksam beslemesi sırasında bolgedeki hayvanseverler tarafindan bulunmustur. Derhal bolgede bulunan klinige kaldırılmış ilk müdahaleleri yapılmıştır. Sapancada bulunan hayvanseverlerin ihari ile yola çıkılmış sabaha karşı istanbulda tam donanımlı hayvan hastahanesine yatisi sağlanmıştır bölgede beslenen bir annenin yavrusu olan mucize yavrumuzun kim veya kimler tarafindan bu şiddete maruz kalındığı bilinmemektedir bölgedeki jandarma karakoluna bilgi verilmis savci beyin talimati ile soruşturma başlatılmıştır. ilk tahlilleri müdahaleleri ve yatış için hastaneye e yapılmıştır ameliyat ve gecirecegi operasyonları icin ödenecek tutar için hastaneden bilgi beklenmektedir.

Gepostet von Sohayko am Donnerstag, 14. Juni 2018

O κτηνίατρος που ανέλαβε να σώσει το σκυλάκι, δήλωσε ότι τα πόδια του είχαν κοπεί με τσεκούρι ή με άλλο παρεμφερές εργαλείο.

https://www.facebook.com/sohaykodernegi/photos/a.458909090952628/986682921508573/?type=3“Με βάση τα αρχικά στοιχεία, το βαρύ όχημα θα μπορούσε να κόψει τα πόδια του σκύλου. Ακόμα και αν ο οδηγός δεν το είδε, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, γιατί θα έπρεπε να ήταν βέβαιος ότι δεν υπήρχαν ζώα όταν εργαζόταν στην κατασκευή” δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας.

Η έκταση που έλαβε το εν λόγω ζήτημα και η αγανάκτηση χιλιάδων πολιτών, που εκφράστηκε μέσω του διαδικτύου, έκανε πολιτικούς να παρέμβουν, με ορισμένους να ζητούν αυστηροποίηση των ποινών για όλους όσους βιαιοπραγούν κατά των αδέσποτων ζώων.

Sapanca’da 4 bacağı ve kuyruğu kesilen ufaklığımızın son durumu 🙏🏻@istanbulhayvanhastanesi ・・・Son durumu paylaşmak…

Gepostet von Sohayko am Donnerstag, 14. Juni 2018

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr