Λαδωμένα μαλλιά: Οι λόγοι του συχνού λαδώματος των μαλλιών Και τα 3 λάθη που κάνουμε καθημερινά
Viralman.gr

Λαδωμένα μαλλιά: Οι λόγοι του συχνού λαδώματος των μαλλιών Και τα 3 λάθη που κάνουμε καθημερινά

Λαδωμένα μαλλιά – Συμβουλές ομορφιάς: Τα λιπαρά μαλλιά απασχολούν καθημερινά πολλές γυναίκες. Η λιπαρότητα εμφανίζεται για διάφορους λόγους. Κυρίως, λόγω των λαθών που πραγματοποιούν, οι γυναίκες και τα οποία πιθανότατα να μην καταλαβαίνουν.

Λαδωμένα μαλλιά – Συμβουλές ομορφιάς: Οι λόγοι του συχνού λαδώματος των μαλλιών
Ξεκινώντας από το τελευταίο στάδιο, καθαρισμού των μαλλιών, ξεπλένουμε, τα μαλλιά μας. Σε περίπτωση που δεν απομακρυνθεί σωστά, το σαμπουάν ή το conditioner από τα μαλλιά, ενδεχομένως να λαδώσουν αμέσως. Χρειάζεται άφθονο νερό και καλό μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να απομακρυνθούν, τα συγκεκριμένα προϊόντα. Έτσι, θα καταλάβουμε, αν έχει πραγματοποιηθεί κατάλληλο ξέπλυμα μαλλιών.Από εκεί και πέρα, τα προϊόντα Styling, με ενυδατικό λάδι, πρέπει να εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών. Αν θελήσουμε να κάνουμε μάσκα ενυδάτωσης, μπορούμε να απλώσουμε λάδι στις ρίζες. Όμως, χρειάζεται σε δεύτερο χρόνο σχολαστικό καθάρισμα. Σε περίπτωση έντονης λιπαρότητας των μαλλιών καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιο κρεμώδες προϊόν, το οποίο να απευθύνεται στα λιπαρά μαλλιά.

Επίσης, ακόμη ένα μεγάλο λάθος, το οποίο γίνεται συχνά, είναι το καθημερινό λούσιμο. Έχει να κάνει με μια απολαυστική και χαλαρωτική συνήθεια. Αυτή, χαλά το ph της τρίχας και παρουσιάζει λιπαρότητα. Οι ειδικοί του είδους, δερματολόγοι, συμβουλεύουν να λουζόμαστε μία, με δύο φορές ανά εβδομάδα.

Πηγή : enimerotiko.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr