Λάρισα: Αγνοείται 31χρονος! Μεγάλη Επιχείρηση για τον Εντοπισμό του
Viralman.gr

Λάρισα: Αγνοείται 31χρονος! Μεγάλη Επιχείρηση για τον Εντοπισμό του

Ένας 31χρονος αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή των Γόννων Λάρισας.

Οι οικείοι του έχουν χάσει τα ίχνη του νεαρού άντρα από τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας. Όσο και να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, εκείνος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του τόσο από την αστυνομία όσο και από την Πυροσβεστική υπηρεσία.Οι αρχές «οργώνουν» την περιοχή μεταξύ Γόννων και Μακρυχωρίου με τις έρευνες να έχουν ρίξει μεγάλη βαρύτητα στο ποτάμι ανάμεσα από τα δύο χωριά.

Άντρες της 8ης ΕΜΑΚ επίσης, όπως και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας με 8 άντρες ανιχνεύουν όλη την περιοχή, αλλά το σκοτάδι που πέφτει δυσχεράνει το έργο τους.

NΕΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 8.23: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έρευνες της Πυροσβεστικής στο ποτάμι σταμάτησαν προσωρινά λόγω του σκότους. Στη γέφυρα που βρίσκεται ανάμεσα από Γόννους και Παραπόταμο, βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου, οποίος βάσεις πληροφοριών ξεκίνησε από τους Γόννους προκειμένου να πάει σε γιατρό στη Λάρισα.

πηγη: onlarissa.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr