Μακρυμάλλης Μια Ζωή Πάει σε Κουρέα, του τα Κόβει Όλα και Δεν τον Αναγνωρίζουν Ούτε οι Φίλοι του
Viralman.gr

Μακρυμάλλης Μια Ζωή Πάει σε Κουρέα, του τα Κόβει Όλα και Δεν τον Αναγνωρίζουν Ούτε οι Φίλοι του

Τα makeover δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, έχουμε δει πολλούς άνδρες που δίσταζαν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και τελικά να νιώθουν πολύ καλύτερα όταν τελικά πήραν την απόφαση και έκαναν την μεγάλη αλλαγή. Κάθε φορά, η σύζυγός ή η φίλη τους μένουν έκπληκτες με το κατά πόσο νεώτερος και πόσο καλύτερος φαίνεται ο άντρας τους.

Ο Alex εργάζεται ως σεφ σε ένα εστιατόριο. Είναι 30 ετών και οι δύο τελευταίες του σχέσεις τον παράτησαν. Ενώ τα 30 θεωρείται μικρή ηλικία, ο ίδιος δεν αισθάνεται πια νέος.

Καταλαβαίνουμε πως η ηλικία των 30 είναι μια ηλικία ορόσημο. Όταν είστε στα 20 σας, είναι εύκολο να αισθάνεστε σαν να έχετε όλη σας τη ζωή μπροστά σας, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει όταν περνάτε στα 30.

Αν θέλετε να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια κάποια μέρα, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι ο χρόνος σας τελειώνει αν είστε ακόμα μόνοι στα 30. Έτσι και ο Christopher Hopkins, γνωστός και ως Makeover Guy, λέει στον Alex, ότι είναι ακόμα νέος και έχει ακόμα χρόνο μπροστά του.Ο Alex δεν πίστευε τον Christopher, αλλά ήθελε να νιώσει ξανά νέος. Ο Alex είχε να κουρέψει τα μαλλιά του περίπου 4 ή 5 χρόνια. Ήταν πολύ μακριά, κάτω από τους ώμους του. Είχε επίσης μια γενειάδα που ποτέ δεν ξύριζε. Βασικά, είχε αφεθεί τελείως χωρίς να περιποιείται τον εαυτό του.

Ίσως είναι η μοίρα που έφερε μαζί τον Alex και τον Christopher. Ο Alex ανέφερε ότι: «Βρήκα ένα άρθρο που λέει ότι ένα κούρεμα μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και στη συνέχεια έτρεξα σε σας. Ακριβώς την ίδια μέρα μου λέτε ‘Ας κάνουμε ένα makeover. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.'»

Ο Alex αισθάνθηκε ότι η χρονική στιγμή ήταν τέλεια και ήταν έτοιμος να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του.Ο Makeover Guy έχει αποκτήσει αυτό το παρατσούκλι για ένα πολύ καλό λόγο. Είναι ο ειδήμων στις μεταμορφώσεις. Εκμεταλλεύτηκε τον τύπο μαλλιών του Alex για να μεγιστοποιήσει τη νέα του εμφάνισή και να τον κάνει να φαίνεται ακόμα νεότερος.

Ενώ ο Alex ήταν πολύ ικανοποιημένος με τη νέα εμφάνισή του, οι συνεργάτες του μετά βίας τον αναγνώρισαν. Οι αντιδράσεις τους ήταν πραγματικά ανεκτίμητες.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την μεταμόρφωση του Alex ως post-makeover και να ακούσετε όλα τα κολακευτικά σχόλια από τους συναδέλφους του.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr