Μάνα-Τέρας Σφράγισε το Νεογέννητο Μωρό της σε Πλαστική Σακούλα και το άφησε να Πεθάνει
Viralman.gr

Μάνα-Τέρας Σφράγισε το Νεογέννητο Μωρό της σε Πλαστική Σακούλα και το άφησε να Πεθάνει

Εγκατάλειψη νεογνού: Μια μητέρα σφράγισε το νεογέννητο κοριτσάκι της μέσα σε πλαστική σακούλα και το άφησε να πεθάνει. Η Hannah Cobley, 29 ετών, έκρυψε την εγκυμοσύνη της από την οικογένεια και τους φίλους της. Όπως φαίνεται αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της στις 26 Απριλίου 2017.

Εγκατάλειψη νεογνού:

Οι εισαγγελείς λένε ότι την γέννησε σε εξωτερική τουαλέτα, περίπου στις 2 π.μ. Επιπλέον έχωσε κάτι μέσα στο λαιμό του βρέφους για να το κάνει να μην μπορεί να κλαίει όσο ξεψυχούσε.

Η Cobley κατηγορείται ότι προκάλεσε σοβαρές βλάβες στο κεφάλι του μωρού και στη συνέχεια το σφράγισε μέσα σε τρεις πλαστικές σακούλες, παρά τα σημάδια ότι μπορεί να ήταν ακόμα ζωντανό. Στην συνέχεια εγκατέλειψε το σώμα του παιδιού κοντά σε ένα αγρόκτημα.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι το μωρό επέζησε από τους τραυματισμούς για περίπου δύο ώρες πριν πεθάνει. Τη νύχτα που πέθανε το μωρό, η Cobley έκανε έρευνες στο Διαδίκτυο, για το πόσο καιρό μπορεί ένα νεογέννητο να επιβιώσει χωρίς γάλα στο κρύο.

Εγκατάλειψη νεογνού: Αρνείται τη δολοφονία

Η Cobley, εγκατέλειψε τη σχολή γυμναστικής στην ηλικία των 15 ετών και εργάστηκε ως οδηγός για την επιχείρηση του πατέρα της. Η ίδια αρνείται πως δολοφόνησε το νεογέννητο.

Ισχυρίζεται ότι πίστευε πως το μωρό ήταν νεκρό.Αν και γεννημένο πρόωρα στις 32 εβδομάδες κύησης – περίπου επτά μήνες – ήταν ένα υγιέστατο μωρό.

«Η κυρία Cobley δεν έκανε τίποτα για να εξασφαλίσει την επιβίωση του μωρού.

Εγκατάλειψη νεογνού: Το έκανε να σωπάσει

Αρχικά, έκανε τις κραυγές του μωρού να σωπάσουν τοποθετώντας κάτι στο λαιμό του, το οποίο αργότερα αποδείχτηκε ότι προκάλεσε τραυματισμούς στην περιοχή εκείνη.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στο μωρό προκαλώντας πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι το μωρό μπορεί να είναι ακόμη ζωντανό, το σφράγισε σε τρεις πλαστικές τσάντες τη μία μετά την άλλη και εγκατέλειψε το σώμα του σε ένα αγρόκτημα.Εγκατάλειψη νεογνού: Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν διαταραγμένη ψυχολογικά

Υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειες της Cobley ήταν ορθολογικές, ο κ. Hankin είπε στο δικαστήριο: «Η εισαγγελία λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, το μυαλό της κυρίας Cobley ήταν διαταραγμένο.

«Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η εναγόμενος ήταν διαταραγμένη ψυχολογικά ως συνέπεια του τοκετού σε περιπτώσεις, όπου η δολοφονία σχεδιάστηκε πριν από τον τοκετό».

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκόμα υποστηρίζει ότι έχει αλλάξει πάνω από 5000 μωρά στο μαιευτήριο

Την έδιωξαν από την δημόσια πισίνα επειδή το ολόσωμο μαγιό της «δεν ήταν πρέπων»

Αληθινή φιλία: 17 Φωτογραφίες που δείχνουν πως πραγματικά είναι

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr