Μαθήτρια Δημοτικού Ξυπνάει Γεμάτη Εξανθήματα και Ο Λόγος Μας Κάνει να Απορήσουμε
Viralman.gr

Μαθήτρια Δημοτικού Ξυπνάει Γεμάτη Εξανθήματα και Ο Λόγος Μας Κάνει να Απορήσουμε

Αποφυγή σχολείου: Όταν ήσασταν μικροί, δεν προσπαθήσατε ποτέ να αποφύγετε το σχολείο; Ειδικά αν είχατε κάποιο τεστ εκείνη την ημέρα; Η εξάχρονη Lily πραγματικά δεν ήθελε να κάνει το τεστ. Ποιος λοιπόν είναι καλύτερος τρόπος για να μην πάμε σχολείο από το να προσποιηθούμε ότι είμαστε άρρωστοι;

Αποφυγή σχολείου:

Αλλά κάθε μικρό παιδί γνωρίζει ότι δεν μπορείς έτσι απλά να πεις στους γονείς σου ότι δεν νιώθεις καλά. Πρέπει να γίνεις πραγματικά πιστευτός/ή. Γνωρίζετε τα παλιά κόλπα: θερμόμετρο κάτω από την λάμπα για να φαίνεται ότι έχετε πυρετό ή να ρίχνετε νερό στην τουαλέτα για να το ακούγετε σαν να έχετε διάρροια.

Μερικά παιδιά στην τάξη της είχαν πάει σπίτι με ανεμοβλογιά πρόσφατα, οπότε σκέφτηκε την λαμπρή ιδέα.

Αποφυγή σχολείου: Η απόπειρα να γλιτώσει το τεστ

Η Lily ζήτησε από τους γονείς της έναν κόκκινο μαρκαδόρο για την εργασία της και στη συνέχεια δημιούργησε μικρές κόκκινες κουκκίδες στα χέρια, στα πόδια και το πρόσωπό της. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στους γονείς της για να τους πει ότι απέκτησε ένα τρομερό εξάνθημα και θα έπρεπε να μην πάει στο σχολείο την επόμενη μέρα.

Η μητέρα της Lily, Charlotte, δήλωσε ότι προσπάθησε να μην γελάσει όταν είδε την κόρη της να προσπαθεί να προσποιείται ανεμοβλογιά. Αλλά αντί για να μην πάει στο σχολείο, είπε στη Λίλη ότι έπρεπε να τη μεταφέρει αμέσως στον γιατρό.Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Λίλη. Απλώς ήθελε να μην πάει στο σχολείο! Έτσι, αποφάσισε να πει την αλήθεια στους γονείς της και να τα σβήσει τα σημάδια.

Αποφυγή σχολείου: Γύρισε όλο εναντίον της

Ενώ όμως δέχτηκε την ήττα της και ήξερε ότι θα έπρεπε να κάνει το τεστ την επόμενη μέρα, συνειδητοποίησε ότι ο μαρκαδόρος που χρησιμοποίησε δεν έβγαινε. Ήταν ανεξίτηλος και θα έμενε στο δέρμα της για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Είπε,» Δεν μπορώ να πάω στο σχολείο επειδή όλοι θα γελάνε μαζί μου»,

Έπρεπε να στείλουμε μια επιστολή την επόμενη μέρα για να πούμε ότι δεν είναι μεταδοτικά ή πραγματικά τα σημάδια. Απλά δεν μπορούσαμε να τα αφαιρέσουμε.Έκαναν τα πάντα για να αφαιρέσουν τα σημάδια. Πλύσιμο σώματος, σαπούνι, ζεστό νερό, μωρό-μάντιλα και οινόπνευμα. Άρχισαν ωστόσο να ξεθωριάζουν από μόνα τους μετά από μερικές ημέρες. Είμαστε σίγουροι ότι η Lily έμαθε το μάθημά της μετά από αυτό!

Μήπως προσποιηθήκατε πως είστε άρρωστος/η για να ξεφύγετε από το σχολείο; Δούλεψε ή σας κατάλαβαν;

Διαβάστε επίσης:

Makeover: Γυναίκα έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα όταν είδε τον καθρέφτη

Ακαταστασία: Βουνά από σκουπίδια – Πλέον δεν μπορούσε ούτε στο μπάνιο να μπει και έκανε την ανάγκη της σε πλαστικά μπουκάλια

Εγκατάλειψη βρέφους: Πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια λίγα λεπτά μετά την γέννηση του

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr