"Με Έδερνε, με Bίασε και μου Έριξε Οξύ στο Πρόσωπο. Τον Παράτησα, Έγινα Κούκλα και Παντρεύομαι Ξανά"
Viralman.gr

«Με Έδερνε, με Bίασε και μου Έριξε Οξύ στο Πρόσωπο. Τον Παράτησα, Έγινα Κούκλα και Παντρεύομαι Ξανά»

Κακοποίηση Γυναίκας: Η Katie Piper αντιμετώπισε μια τρομερή τραγωδία πριν από 10 χρόνια στα χέρια κάποιου που έλεγε ότι την αγάπησε. Κατάφερε να επουλώσει τις πληγές τις και δίνει ένα παράδειγμα για τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Κακοποίηση Γυναίκας: Με ποιο τρόπο την κακοποίησε

Σήμερα, η Piper ζει τη ζωή της ως πρότυπο όμορφης μητέρας και συζύγου, που έχει κατακτήσει τη ζωή παρά το κάψιμο στο πρόσωπο.

Εργάστηκε για πρώτη φορά ως μοντέλο και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Έβγαινε ραντεβού με τον David Lynch για δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2008.

Δύο ημέρες μετά το περιστατικό, έπρεπε να πάει σε internet καφέ. Ο Lycnh προσέλαβε άτομο να της ρίξει θειικό οξύ στο πρόσωπό με το που έφτασε εκεί.

Μετά την επίθεση, έμεινε τυφλή από το αριστερό της μάτι και απέκτησε έντονα εγκαύματα.Μετά το περιστατικό, έπρεπε να περάσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Την εποχή εκείνη έκανε 40 επεμβάσεις. Προκειμένου να θεραπευτεί και να προστατευθεί, έπρεπε να φοράει πλαστική μάσκα για όλο το 24ωρο.

Κακοποίηση Γυναίκας:  Δεν άφησε τίποτα να την σταματήσει

Ένα περίπου χρόνο μετά, ξεκίνησε το ίδρυμα Katie Piper. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει θύματα εγκαυμάτων να λάβουν τις υπηρεσίες που χρειάζονταν, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού τατουάζ, της αποκατάστασης μαλλιών και συμβουλών για τα εγκαύματα.

Η Katie άπλωσε τα φτερά της και ως παραγωγός ταινιών. Έκανε ένα ντοκιμαντέρ που κέρδισε βραβεία και επίσης εμφανίστηκε ως φιλοξενούμενη σε τηλεοπτικά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως το «Loose Women» και το «This Morning». Εμφανίστηκε επίσης στις εκπομπές «Never seen a Doctor and Body Shockers» καθώς επίσης εργάστηκε για να κάνει τη δική της εκπομπή με όνομα «Face to Face», στην οποία έπαιρνε συνεντεύξεις από άτομα με δερματικές παθήσεις.Κακοποίηση Γυναίκας: Βρήκε την αγάπη και έκανε την δική της οικογένεια

Οκτώ χρόνια μετά από την φρικτή επίθεση που συνέβη το 2016, η Piper παντρεύτηκε τον Richard Sutton. Απέκτησαν μια κόρη, την οποία ονόμασαν Belle.

Διαβάστε επίσης

Ρατσισμός: Γυναίκα ακυρώνει δωρεά σε μωρό με καρκίνο

Δολοφονία μωρού: Μητέρα άφησε το 3χρονο παιδί της να λιμοκτονήσει

Τζένιφερ Λόπεζ: Επιδεικνύει τις φανταστικές της καμπύλες

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr