«Με Φώναζαν Χοντρή, Φάλαινα και Γουρούνα. Με Τακτική και Χωρίς Δίαιτα, Έγινα σαν Μοντέλο»
Viralman.gr

«Με Φώναζαν Χοντρή, Φάλαινα και Γουρούνα. Με Τακτική και Χωρίς Δίαιτα, Έγινα σαν Μοντέλο»

Bullying: Μια γυναίκα φανατική με την γυμναστική, δεχόταν bullying όταν πήγαινε στο σχολείο επειδή την θεωρούσαν χοντρή. Τώρα την επικρίνουν ακόμα περισσότερο για τους μύες που απέκτησε, αφού πήρε ακόμα περισσότερο μυικό βάρος, λόγω του ότι γυμναζόταν έξι φορές την εβδομάδα.

Bullying: Πως αποφάσισε να αρχίσει το γυμναστήριο

Η Nicole Hayring, 23 ετών, από το Λονδίνο, δεχόταν εκφοβισμό από άλλους συμμαθητές της όταν πήγαινε ακόμα σχολείο, εξαιτίας των καμπυλών που είχε. Στη συνέχεια, όταν το σώμα της άρχισε να αναπτύσσει περισσότερες καμπύλες από τις φίλες της, χαρακτηρίστηκε ως παχύσαρκη.

Αυτό είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθηση της εργαζόμενης στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής. Συχνά κατανάλωνε σνακ με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, πριν αποφασίσει να αρχίσει γυμναστήριο.

Πλέον, έχει ανέβει σε μέγεθος ρούχων ανεξάρτητα από το ότι γυμνάζεται, ωστόσο λέει πως νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ με της καμπύλες της.

Bullying: Πως ξεκίνησε το πρόβλημα

«Ο εκφοβισμός ξεκίνησε επειδή τα δόντια μου ήταν πιο έξω και είχα ακμή». «Με αποκαλούσαν με όλα τα πιθανά ψευδώνυμα μέχρι που έβαλα σιδεράκια και χρησιμοποίησα θεραπεία για την ακμή. Πλέον οι εκφοβιστές μου έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να με κοροϊδεύουν, έτσι άρχισαν να ασχολούνται με τις καμπύλες μου.«Συνήθως έκλαιγα όταν γυρνούσα στο σπίτι από το σχολείο αφού κάποιες φορές μου πετούσαν αναψυκτικά. Με κακοποιούσαν σωματικά τα αγόρια και γενικά με κακοποιούσαν προφορικά τις περισσότερες ημέρες στο σχολείο».

Τον Ιούνιο του 2016, η Nicole ξεκίνησε το λογαριασμό της Instagram για να καταγράψει την πρόοδό της στο γυμναστήριο. Πριν από λίγο καιρό συνειδητοποίησε ότι αντί να χάνει βάρος, έπαιρνε περισσότερο. Αν και έκανα πιο υγιεινή διατροφή, το αποτέλεσμα δεν άλλαζε.«Άρχισα να μην έχω πρόβλημα με την εικόνα που έβλεπα. Δεν ήθελα να παχύνω άλλο, απλά συνέβαινε με τον καιρό. Λογικά συμβαίνει επειδή δεν θέλω να μετράω το τι τρώω και να αγχώνομαι με ζυγαριές και βάρη». Πλέον τρώω ότι θέλω αρκεί να είναι υγιεινό και έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Δεν φοβάμαι πλέον να δείχνω το σώμα μου ή τις ραγάδες μου. Προσπαθώ να εξηγήσω στον κόσμο, πως το γυμναστήριο για μένα είναι κάτι παραπάνω από σωματική άσκηση. Για μένα λειτουργεί ως ψυχολογική θεραπεία.

 

Διαβάστε επίσης:

Πλάκα στα δόντια: 7 Αποτελεσματικοί τρόποι για να την αφαιρέσετε μόνοι σας

Δυσανεξία στην γλουτένη: 8 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Γρίφος: Μπορείτε να τον λύσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό;

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr