"Με το που Έφαγε το Μπισκότο Άρχισε να Πρήζεται. 90 Λεπτά Μετά... ήταν Νεκρή"
Viralman.gr

«Με το που Έφαγε το Μπισκότο Άρχισε να Πρήζεται. 90 Λεπτά Μετά… ήταν Νεκρή»

Θάνατος έφηβης: Η Kellie Travers-Stafford βιώσει κάτι που κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να βιώνει. Έχασα το παιδί της. Η 15χρονη κόρη της Alexi πέθανε, αφού έφαγε αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα συνηθισμένο μπισκότο σοκολάτας.

Θάνατος έφηβης: Από τι πέθανε

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, η Kellie περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 15χρονης κόρης της. Η Alexi ήταν αλλεργική στα φιστίκια. Έτσι οι γονείς της, είχαν φροντίσει η κόρη τους να μην έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους.

Η Kellie και ο σύζυγός της προσπαθούσαν ασταμάτητα να εξασφαλίσουν, ότι η κόρη τους δεν θα βρισκόταν ποτέ σε κίνδυνο.

Δυστυχώς όμως, αυτό άλλαξε το βράδυ της 25ης Ιουνίου 2018, όταν η Alexi πήγε στο σπίτι ενός φίλου. Η έφηβη πήρε για να φάει αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα απλό μπισκότο σοκολάτας.

Από την στιγμή που είχε ξανά δει το προϊόν στο παρελθόν, η Alexi γνώριζε ότι η original έκδοση της μάρκας του μπισκότου δεν περιείχε φιστίκια. Η καρτέλα ήταν επάνω, όμως η Alexi πήρε ένα μπισκότο και το έφαγε, υποθέτοντας ότι ήταν ασφαλές. Αλλά η επιλογή της αποδείχθηκε μοιραία.Θάνατος έφηβης: Το μοιραίο λάθος

Αυτό που δεν γνώριζε η Alexi, ήταν ότι τα μπισκότα αυτά φτιάχνονται από φυστικοβούτυρο. Η συσκευασία έμοιαζε πολύ με την original γεύση που είχε ξανά δει και δεν κατάλαβε τις λεπτές διαφορές των συσκευασιών, που μιλούσαν για την παρουσία φιστικιών.

Όταν το νεαρό κορίτσι αισθάνθηκε ένα έντονο τσούξιμο στο στόμα της, γύρισε στο σπίτι. Ωστόσο, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν γρήγορα και σύντομα έφτασε να έχει αναφυλακτικό σοκ.

Οι γονείς της, χορήγησαν 2 ενέσεις επινεφρίνης όσο περίμεναν τους τραυματιοφορείς, αλλά δεν βοήθησαν. Η Alexi έχασε τις αισθήσεις της και σταμάτησε να αναπνέει.

Θάνατος έφηβης: Ο λόγος που η μητέρα έκανε την ανάρτηση

Χρειάστηκαν μόνο 90 λεπτά από τη στιγμή που έφαγε το μπισκότο για να πεθάνει.

Η μητέρα έγραψε επίσης: «Μια μικρή πρόσθετη ένδειξη σε ένα οικείο κόκκινο πακέτο, δεν είναι αρκετά έντονη αλλαγή για να την προσέξει κανείς. Μέχρι να το συνειδητοποιήσει κάποιος, ότι το προϊόν περιέχει φιστίκια, μπορεί να είναι πολύ αργά.»Η Kellie μοιράστηκε τη θέση της για τις τροφικές αλλεργίες με την ελπίδα, ότι η εταιρεία μπισκότων θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, για να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανά συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν τα αλλεργιογόνα. Η ένδειξη <φτιαγμένα με φιστικοβούτυρο του Reese> δείχνει σαφώς ότι περιέχει φιστίκια και με λέξεις, αλλά και με εικόνες. Η συσκευασία από την original γεύση, έχει ενδείξεις όπως Chewy, Chunky ή Original. Οι καταναλωτές θα πρέπει πάντα να διαβάζουν την ετικέτα για πληροφορίες σχετικά με τις αλλεργίες ».

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση συζύγου: Ζηλιάρης άντρας σχεδόν τύφλωσε την γυναίκα του, αφού πίστευε πως έχει δεσμό

Διατροφή: 12 τροφές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία

Αλλαγή φύλου: Χαίρομαι που το παιδί μου έκανε την αλλαγή – Πιο πολύ άλλαξε εμένα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr