«Μετά από 4 Χρόνια Αποβολών οι Γιατροί μου Είπαν Πως Δεν Θα Κάνω Παιδιά. Τελικά το Πρόβλημα Ήταν Άλλο»
Viralman.gr

«Μετά από 4 Χρόνια Αποβολών οι Γιατροί μου Είπαν Πως Δεν Θα Κάνω Παιδιά. Τελικά το Πρόβλημα Ήταν Άλλο»

Τρίδυμα: Μια γυναίκα που υπέστη αποβολή στην προσπάθεια της να αποκτήσει ένα μωρό για τέσσερα χρόνια υποσχέθηκε στον εαυτό της, πως θα έκανε μια ακόμα προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης και θα ήταν η τελευταία της, ωστόσο κατάφερε να γεννήσει τρίδυμα.

Τρίδυμα: 4 χρόνια προσπαθούσε το ζευγάρι

Η Niketa Bell 25 ετών, προσπαθούσε να μείνει έγκυος από το σύζυγό της Μάρκ 30 ετών, όταν ανακάλυψε ότι ένα κληρονομικό ελάττωμα, θα το έκανε πολύ δύσκολο για την ίδια να αποκτήσει παιδιά.

Ωστόσο, μετά από μια σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τρίδυμα: Η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής δεν είχε αίσιο τέλος

Η Νικέτα έμεινε έγκυος μετά τον πρώτο γύρο της θεραπείας. Η χαρά του ζευγαριού όμως γρήγορα μετατράπηκε σε απελπισία, αφού υπέστη αποβολή στις 12 εβδομάδες κύησης, το Μάιο του 2018.

Αρχικά αρνήθηκε έναν δεύτερο γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης λόγω του ψυχολογικού τραύματος που τόσο η ίδια όσο και ο Μάρκος είχαν ήδη δεχτεί.

Όμως δεν είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα. Αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια και τελικά έμεινε ξανά έγκυος το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.Η Νικέτα είπε: «Είχα πει ότι δεν θα ξανά περάσω τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης εξαιτίας του πόσο δύσκολο ήταν.»

«Είναι δύσκολο και συναισθηματικό. «Έπρεπε να υποβάλλω τον οργανισμό μου σε περισσότερα φάρμακα.

«Ήμουν τόσο συναισθηματική. Έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων. Αποφάσισα να το κάνω, αλλά είπα ότι θα ήταν η τελευταία φορά.»

Τρίδυμα: Η δεύτερη και τελευταία προσπάθεια

Το ζευγάρι, από το Carlisle, Cumbria, ανακάλυψε πως όχι μόνο κατάφεραν τον σκοπό τους, αλλά τον πέτυχαν και τρεις φορές.

Καλωσόρισαν τα παιδιά τους στον κόσμο – Λόλα, Ιακώβ και Τόμι –  οκτώ εβδομάδες νωρίτερα με επείγουσα καισαρική τομή στο Βασιλικό Βικτοριανό Νοσοκομείο του Νιουκάστλ στις 7 Απριλίου.Η Lola Frances γεννήθηκε πρώτη, ζυγίζοντας μόλις 1,5 κιλό, ακολουθούμενη από τους δίδυμους αδελφούς Jacob Douglas και Tommy James, οι οποίοι ζύγιζαν 1.39 και 1.40 αντίστοιχα.

Oι φωτογραφίες που ελήφθησαν την Πέμπτη (2 Μαΐου) την περασμένη εβδομάδα δείχνουν τα τρίδυμα στο σπίτι για πρώτη φορά μετά από το νοσοκομείο.

Η Νικέτα, η οποία εργάζεται ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης στο Infirmary του Cumberland, δήλωσε: «Δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί μέχρι που τους έβλεπα στην θερμοκοιτίδα και σκέφτηκα ότι« είναι δικά μου. Γίναμε τελικά μαμά και μπαμπάς».

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση παιδιού: Βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να βασανίζει με ηλεκτρικό κολάρο την 2 ετών κόρη του

Αποφυλάκιση παιδόφιλου: Γυναίκα κακοποίησε 64 παιδιά και βρέφη

Ορφανό κορίτσι: Κοριτσάκι 2 ετών βρέθηκε δίπλα στα πτώματα των γονιών της

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr